liha Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 Witam.Szczerze mówiąc nie wiem gdzie dać ten temat , bo to nie pasuje do niczego . Kto z Was jeszcze pamięta gazetę zwaną Skandale" , szmata pierwszej wody , a jakie kolejki po to były.Pamiętacie może jakieś artykuły?? Mi w pamięci pozostaje argentyński hitler , zdjęcie diabła łudząco podobne hehehe do zdjęcia mumii tutenhamona.Ech , naród łykał to jak złoto i jeszcze dyskutował hahahahah.pozdrawim.liha
Billy Pilgrim Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 chyba rzadko bywasz w pobliżu kiosku z gazetami , jest teraz pod nową nazwą - FAKT się nazywa ;)))
liha Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 heheheh nawet czytałem to cudo , szmata w pełni -----ale jednak Skandale" trzymały ten poziom dna ostateczngo :)))
dect Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Jaaaaaaaaaa!!! ;) Dzizus, jak sobie przypomne jakie tam pierdy wypisywali to mozg sie lasuje :))) I w ramach pierwszego w moim zyciu zakupu na odleglosc kupilem sobie super-duper-hiper noz Rambo z roznym uzytecznym sprzetem w raczce (draska, zapalki, haczyk, zylka etc - survival kit jako zywo ;-P ). Oczywiscie wszystko zaraz pogubilem, a noz okazal sie nieco... innej jakosci niz myslalem. Konkludujac, mozna go bylo zgiac wpol w rekach - czego w ramach tesotow nie omieszkalem zrobic :)))
tm/39 Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Tytuł raczej nie do pobicia !!!Są faktycznie podobne , jednak cały czas pozycja nr. 1 jest nie zagrożona .Skandale .Powód, mam nadzieję My jako społeczeństwo dorośliśmy choć jak często się okazuje - NIE WSZYSCY !!!Pozdrawiam.
stedke Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 ...ale jednak "Skandale trzymały ten poziom dna ostateczngo :)))"podoba mi sie to zdanie :DDDDDDDDDDD
lain Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Ja pamiętam mniej więcej takie tytuły: potwór z loch ness istnieje" ludzie krokodyle z afryki" kot który zagryzł psa" hitler żyje" popromienne mutanty z syberii".Za to fakt(fakzeitung) w zeszłym roku,bodajże w marcu zasunął artykół na temat Pomórnik zabija bydło w jakiejś tam wsi",a w tym roku był jakiś Józek porozumiewający się z kosmitami za pomocą gniazdek elektrycznych,tak więc wiele się nie zmieniło...:P pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.