Skocz do zawartości

Hs3 i szukanie w wodzie

Sturmgeschutz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam problem z ustawieniem Hs3 otuż największy zasięg jest na M "czyli manualnyum dostrajaniu wraz z trybem statycznym ale mam dyskryninację włączoną na 2 i jeśli zbliżę cewkę do lustra wody sama zaczyna piszczeć jak zanużę też jak wciskam po zanużeniu guzik w rączce przestaje ale jak wezme go zanużę głębiej znów piszczy .Jak ustawić ,żeby było cicho i żeby włączał sygnalizację gdy coś naprawdę będzie zatopione ???Proszę o poradę ,czy idzie wogule szukać w wodzie????Pozdrawiam
STUG
Napisano
Nie znam ustawień HS3 i nie wiem w jakim zbiorniku wodnym chciałbyś prowadzic poszukiwania, powiem ci jednak o płyciutkiej i wąskiej rzeczce. Do groma w niej butelek, puszek po konserwach, misek i garnków, nawet widziałem do połowy zanurzoną w korycie rzeki 20 litrową bańkę po mleku. Jeśli dodac do tego z pół metrowe podniesienie poziomu wody który spowoduje że wymienione przeze mnie obiekty będą niewidoczne, to nieźle się natyrasz. Ale życzę ci powodzenia. Jeśli możesz to napisz o efektach swoich poszukiwań :-)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie