Msr.X Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 Znalazłem w stanowisku KM-u,w środku przegródki drewniane jakieś paski skórzane do mocowania czegość. Dziwnie cięka i niemam pomysłu od czego może być?
Msr.X Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Witam,widze że mamy niezły orzech do zgryzienia,szkoda że tajemnicza walizeczka zostaje nadal tajemnicza,ale nadal czekam może komuś uda się ja zidentyfikować.Pozdrawiam
Msr.X Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Napisano 14 Wrzesień 2007 Dziękuje wszystkim za pomoc.Pozdrawiam
1000WATT Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Msr.x chyba ja ci sprzątnąłem skrzyneczke sprzed nosa:)no cóż fanty trzeba zabierać ze sobą :)dwa browary i jest z powrotem twoja:):):)
krystian-szabla Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 albo bardziej to Stielhandgranaten 24http://img241.imageshack.us/my.php?image=caissegrmle24zb6.gif
krystian-szabla Napisano 30 Sierpień 2007 Napisano 30 Sierpień 2007 http://www.allegro.pl/item230349426__3_7_cm_pzgr_patr_skrzynka_ammo_pak_.htmla moze toto ? popatrz i porownaj do tej swojej . ja obstawiam na to ostatnie z allegro .pozdrawiam
Msr.X Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 Witam,niwiem jaką ma szerokość ani długość,ponieważ odkopałem ją zrobiłem kilka fotek i zostawiłem ją tam gdzie znalazłem,myślałem że jest bezwartościowa i bezurzyteczna.Ale dzisiaj pojade i ponownie ją wykopie i zmierze,potem podam wymiary,mogłem tak od razu zrobić,Ah głupota ludzka niezna granic.
Msr.X Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 Do krystian-szabla,no troche podobna tylko zaóważ że w mojej walizetce pociski czy tam co kolwiek(bo niewiadomo)ułożone by były wzdłuż i by się zmieściło tylko 5 pocisków czy co tam,a na tej co ty dodałeś to mieści się 6 pocisków i ułożone są wszeż,więc to chyba nie to.Jeszcze tylko dodam dzisiaj wymiary i tajemnia walizeczki może się rozwiąże.
Msr.X Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Napisano 30 Sierpień 2007 Naprawde nikt niema pomysłu na tą skrzynkę?
Msr.X Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 Znalazłem w stanowisku KM-u,w środku przegródki drewniane jakieś paski skórzane do mocowania czegość. Dziwnie cięka i niemam pomysłu od czego może być?
Pytanie
Msr.X
Znalazłem w stanowisku KM-u,w środku przegródki drewniane jakieś paski skórzane do mocowania czegość. Dziwnie cięka i niemam pomysłu od czego może być?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.