Skocz do zawartości

Mały wypad do Upiłki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! A jednak doszło do kolejnego mojego wyjazdu do Upiłki i zarazem spotkania z kolegą stenem! Może spotkanie jeśli chodzi o fanty nie było za owocne, ale miło spędziliśmy wspólnie czas! Największym naszym znaleziskiem i to w dosłownym tego słowa znaczeniu były pozostałości po PSEUDO ODKRYWCACH w postaci krajobrazu księżycowego! Ci którzy pozostawili las w takim stanie powinni stanąć przed lustrem, spojżeć na siebie i zobaczyć jacy z nich dewastatorzy a nie odkrywcy! Przykro mi z tego powodu, że tacy ludzie kreują obraz prawdziwych poszukiwaczy, ale niestety zawsze w jakiejś dziedzinie zdażają się patologie!Tyle na temat tego przykrego odkrycia!

Przejdę do opisu przedmiotu, który znalazł kolega sten!
Jest to wysokości ok. 8cm szer. 1cm grubość ok. 1mm i wyglada na to jak by to bylo dno od czegoś lub było na coś założone! W kółku znajduje się napis Gesetze a poniżej ge... coś tam! (zapomniałem :) Oprócz tego znaleźliśmy parę łusek od Mausera pepeszy i Mosina nie wspominając o setkach odłamków i innych! (gwoździe, druty itp.)
A poniżej kółka napis ZEPPELIN

• 3 weeks later...
Cze Henningsdorf,niemeldowalem sie bo mi komp wykitowal.
Bylem na tym aszym" polu i wyszla mi kula od muszkietu i masa gwozdzi.Fotki tej kuli dodam pozniej bo aparat tez mi poszedl w p....u.
wyrwalem celte WH u rolnika,niestety rolnik ja leciuto skatowal.
Co tam u ciebie?
Jak bede w poblizu to sie zamelduje.

• 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie