Hagen Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznieMam pytanie do odkrywców mieszkających w Grudziądzu. W Grupie koło Grudziadza są lasy słyszałem od niektórych że można tam odkryć fajne fanty. Czy jest to prawda?Czy teren tam jest przekopany? I czy jest sens tam szukać.Z poważaniem Hagen
Henningsdorf Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Też słyszałem, że tam niezłe rzeczy się działy i zamierzam się tam pokrecić we wrześniu! dokładnie tj. 8 września! Jak masz chęć na wspólny wypad to daj znać!
bjar_1 Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=131733#131733
Henningsdorf Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 I tak jadę i tak jadę! dziewczyna pójdzie sobie oswiedzić rodzinkę a ja sru do lasu! :) Zresztą miło będzie zwiedzić okolicę bo na szkółce w wojsku tam byłem!
Hagen Napisano 29 Sierpień 2007 Autor Napisano 29 Sierpień 2007 Dzięki za odpowiedzi mam jeszcze jedno pytanie czy w Grudziądzu można dostać jakąś mape gdzie są rozmieszczone bunkry i Cytadela.Pozdrawiam Hagen
ColdDemons Napisano 29 Sierpień 2007 Napisano 29 Sierpień 2007 Ok mapkę już Ci wysłałem!!!Może się przyda!!!
hombre1 Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Cześć!Jeśli można to chętnie się przyłączę.Proszę o wiadomość e-mail.
JarekR Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 WITAM !!!!!!!!!jesli nie będzie to problemem to ja też poproszę o mapkępozdrawiam Jarek
Hagen Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 WitamChciałem Poprosić Cię ColdDemons Byś mi tę mapke przesłał na Emile brasi@vp.plPrzepraszam że nie podałem wcześniej tego adresu(Komp się rozwalił i był w naprawieZ poszanowanie Hagen
ColdDemons Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Hagen i Jarek mapy wysłałem mam nadzieję że się przydadzą :)
Hagen Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 ColdDemons jestem Ci bardzo wdzięczny.Oczywiście bardzo się przydadząI jeszcze jedno pytanie z kąd masz tę mapęPozdrawiam Hagen
ColdDemons Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Kurcze już nie pamiętam!!! Znalazłem gdzieś w necie. Sam mialem zamiar również połazić po grudziądzkich umocnieniach. Mam całkiem blisko...
Hagen Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 WitamColdDemons jeszcze jedno pytanie czy posiadasz jeszcze tego typu mapy?Jeśli tak to prosiłbym o przesłanie ich na pocztebrasi@vp.pl ;)Z poszanowaniem Hagen
JarekR Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 dziękuję mapka się na pewno przyda....część bunkrów zwiedziłem, zwłaszcza koło Zakurzewa..... jeszcze raz dziękuję i poproszę o mapkę Chełmna jesli mozna...pozdrawiam jarek
Rahirha Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Cześć. Jak dotąd nikt ci nie udzielił odpowiedzi i informuje , że niestety teren tam jest przekopany, miejscami księżycowy"Pomimo tego dodam,że zawsze coś w ziemi zostaje. Życze powodzenia.
FAGIL Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 teren byl przeszukany jest i bedzie przeszukiwany tak dlugo jak beda wychodzic fanty atrafiaja sie jeszcze calkiem fajne z39 i45 tylko coraz mniej do legedy przeszedl juz sztandar pulku zakopany przy jednostce wojskowej w Grupie moze kiedys jeszcze wyjdzie na sloneczko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.