huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Jadąc autem od czasu do czasu rzucam okiem na chłopskie podwórka-tym razem przejeżdżając wydawało mi się iż zobaczyłem koło od 251ki –zatrzymałem auto cofnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Koło okazało się jednak zwykłym kołem pasowym-ach ta pogoń za fantami heheheh-ale … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 wydaje mi sie iż to wzmocnienie to podstawa pod lufę od działa ???? ale mogę sie mylić a chłop wiedział tylko tyle że to zostało po wojnie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 sory nie zabrało fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Przy okazji odkryłem schowek heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Pogadałem jeszcze chwile z właścicielem owego perpetum mobile do drewna i oto pokazał mi dwie kupy złomu ! Jeszcze nie ruszone przez złomiarzy –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Nie miałem za bardzo czasu przegrzebania tego znaleziska –i tylko wyciągnąłem właz od kaczora –ale pan twierdził iż po spodem jest jeszcze coś pancernego –ale nie potrafił określić co – myślę iż podjadę tam za ok .dwa tygodnie bo wcześniej nie będę mógł –pan jeszcze opowiadał o jakiejś potyczce czołgowej w pobliżu więc może coś wyjdzie jeszcze więcej, nie tylko na podwórku u niego ale może jeszcze w terenie obok –pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 na tych pierwszych fotkach jest chyba loze do 105 ale moge sie mylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 ja myślałem o paku 40 ?-ale też nie jestem pewny -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 i jeszcze myślę że jak następnym razem przyjrzę sie pozostałym elementom z tej maszyny to coś jeszcze sie rozpozna hehehe :):) a na dole jeszcze znajdują się dwie ramy ale nie zrobiłem zbliżenia -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 pomylka to bedzie flak 88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 to chyba to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maru Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Być może masz racje ! Ale jeszcze trzeba sprawdzić czy to nie były jakieś standardowe wzmocnienia stosowane w różnych podstawach – są dosyć charakterystyczne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 Pak 40 -chyba możemy sobie darować nie znalazłem na zbiżeniach podobych nakładek -natomiast 105 ki nie mam dostatecznego zbliżenia podstawy -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.