Witam! Jestem pierwszy raz na tym forum i jeżeli piszę w nieodpowiednim dziale to b. przepraszam postanawiam się poprawić.
Chciałem sie zapytac kim był Carl Trippel czy macie jakieś info na temat tego pana?? Co robił, kim był itd. Skad wiem o tym Panu? Na strychu są stare drzwi a na nich mała tabliczka (w sumie teraz jest u mnei w domu :P) na której widnieje napis CARL TRIPPEL(niżej) BRESLAU X". Od malusienkości interesowałem sie tymi drzwiami a raczej ta metalową tabliczką jednak nigdzie nie mogłem znaleść informacji na temat tego człowieka. Jeżeli wiecie cos na ten temat to prosze o pomoc. Dzieki z góry
Pytanie
Ramius
Jestem pierwszy raz na tym forum i jeżeli piszę w nieodpowiednim dziale to b. przepraszam postanawiam się poprawić.
Chciałem sie zapytac kim był Carl Trippel czy macie jakieś info na temat tego pana?? Co robił, kim był itd. Skad wiem o tym Panu? Na strychu są stare drzwi a na nich mała tabliczka (w sumie teraz jest u mnei w domu :P) na której widnieje napis CARL TRIPPEL(niżej) BRESLAU X". Od malusienkości interesowałem sie tymi drzwiami a raczej ta metalową tabliczką jednak nigdzie nie mogłem znaleść informacji na temat tego człowieka. Jeżeli wiecie cos na ten temat to prosze o pomoc.
Dzieki z góry
pozdrawiam
Ramius
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.