Witam Prosiłbym o udostępnienie w miarę możliwości jak najdokłądniejszych zdjęć części tworzących zestaw zwany mg-15:) Mile widziane byłyby też schematy tego karabinu.(interesuję mnie szczególnie część zamkowa i inne ebechy" znajdujące się pod osłoną, pokrywą z tworzywa) Niestety ani poprzez wyszukiwarkę Odkwrywcy" ani przez google nic interesującego nie udało mi się znaleźć. Wierzę, że Koledzy siedzący" dłużęj w temacie mają swoje, pojemniejsze źródła. No i oczywiście proszę aby łaskawie podzielili się nimi.
Pytanie
kordelek
Prosiłbym o udostępnienie w miarę możliwości jak najdokłądniejszych zdjęć części tworzących zestaw zwany mg-15:) Mile widziane byłyby też schematy tego karabinu.(interesuję mnie szczególnie część zamkowa i inne ebechy" znajdujące się pod osłoną, pokrywą z tworzywa) Niestety ani poprzez wyszukiwarkę Odkwrywcy" ani przez google nic interesującego nie udało mi się znaleźć. Wierzę, że Koledzy siedzący" dłużęj w temacie mają swoje, pojemniejsze źródła. No i oczywiście proszę aby łaskawie podzielili się nimi.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.