Saper93 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Napisano 20 Sierpień 2007 Witam!Zakupiłem mastera II na aledrogo. Przyszedł, ale nie chce działać.Ustawienia mam takie jakie podali w instrukcji i nie działa! Kupiłem 4 baterie alkaliczne panasonic tak jak było podane. Drodzy koledzy, pomóżcie mi... proszę! Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Napisano 20 Sierpień 2007 Witam!Dałem wykrywke do elektronika, i w 10min, było po sprawie. Jutro ide na poszukiwania :) Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Napisano 20 Sierpień 2007 Coś tam niby nie stykało w połączeniu bateriami z elektroniką.
Pablo02 Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Miałem taki sprzęt jakiś czas temu i pamiętam, że występowały podobne problemy ale tylko przy akumulatorkach, z bateriami nie było problemu. Poza tym, od razu zwracam Ci uwagę, abyś uważał na gniazdo słuchawek- jest bardzo delikatne na zabrudzenia i uszkodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.