Skocz do zawartości

co robicie-profil zawodowy poszukiwaczy

danieloff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
technik mechanik o specjalności obróbka skrawaniem;
specjalista d/s zarządzania firmą;
obecnie student V roku na Uś`iu, kierunek Edukacja Społeczno-Filozoficzna.
Pracuję jako Bibliotekarz informatyk :-)

pozdrawiam Piotrek.
  • Odpowiedzi 139
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
-inz. nawigacji w specjalności pomiary hydrograficzne i oznakowanie nawigacyjne.
Aktualnie absolwent I roku studiów podyplomowych w kierunku Nawigacja morska.
Pracą się nie pochwalę, ale uważam że każda praca to łut szczęścia spotkany w tych czasach i w tym kraju.
Pozdrowienia...
Napisano
A ja pracuję w muzeum, już od siedmiu lat, z jednego mnie wyrzucili po pięciu (nie za poszukiwania, tylko za politykę), ale znalazłem się w drugim, studiowałem archeologię, napisałem i wydałem trzy książki i z piętnaście artykułów w czaspopismach naukowych.
Pozdrowienia, ciągnijcie te listę dalej, bardzo ciekawe
Napisano
Witam
Skończone technikum elektryczne , obecnie sprzedawca kompów.
No i jescze nie spełniony wojskowy , Str. Marynarz , kierowca straży pożarnej .
Pozdrawiam
Rastcom
Napisano
Witam !

1) Technik mechanik- naprawa i eksploatacja poj. sam.
2) Od 13- lat chorąży w MON-ie, na co dzień kopię w papierkach a obecnie w Afgańskiej ziemi z piszczałą i nożem. Pozdrawiam forumowiczów.
Napisano
Zawód wyuczony technik elektronik (matura z historii i fizyki - jedno i drugie przydaje się w poszukiwaniach), niespełniony magister informatyk. Zawód wykonywany korespondent sportowy i redaktor.
Pozdrawiam wszystkich ryjących - szczególnie elektroników.
Napisano
Witam, nie udzielam się na forum, ale często obserwuję.
Inżynier - diagnostyka ryzyka, rzeczoznastwo ubezpieczeniowe, własna firma handlowo-usługowa, ratownictwo.
Pozdrawiam
Ernest
Napisano
No to i na mnie kolej ! Zawód wyuczony technik - maszyn obecnie mam mały swój biznes, oprócz tego współpracuję z lokalnymi mediami (gazety) oraz pisuję artykuły do nich.
Napisano
Nie kopię ale często na forum ( jako bierny ale zainteresowany obserwator ).

Wykształcenie - prezydenckie czyli niepełne wyższe - zarządzanie i organizacja UW
Zawód wykonywany - menadżer d/s kluczowych klientów - branża handel
Zainteresowanie jak wielu - czołgi ze wskazaniem na niemieckie ( bo jak inaczej )

Pozdrowienia
Napisano
mgr inż. Wydz. Oceanotechniki i Okrętownictwa, Polit. Gdańska. Pracuję w przemyśle zbrojeniowym i param się konstrukcją tych wszystkich zabawek:)
Napisano
A ja pracuję w policji. Tylko przy wykopkach muszę na kolegów uważać. Policjant też człowiek
Napisano
Witam, czas na mój wpis-
Monter-mechanik automatyki przemysłowej i urządzeń precyzyjnych, a w przyszłości rusznikarz.

Pozdrawiam!
Napisano
herwolf
technik komputerowego wspomagania projektowania--na wykończeniu. matura z historii.przyszły student historii-
oby -trzymajcie kciuki.chory na kopanie od 5lat.szczęśliwie
zakochany w moim słoneczku (moje kochanie rozumie, że muszę
kopać aby żyć )a kopię kiedy tylko mogę.(teraz szukam pod drzewami)hi hi.póki żyję kopać będę!
Napisano
Wieczór wszystkim.
Z zawodu - ekonomista,
Z powołania - szperacz historii wirtualnej i namacalnej,
Z musu - przedstawiciel w duuuuuuuużym Polskim Browarze,
Napisano
z zawodu inż.OCEANOTECHNIK
co robię:3-ci oficer mechanik na wielgachnych tankowcach.
poszukiwania prowadze zarówno w ziemi jak i pod wodą.
z nastepnego rejsu na pewno przywioze trochę dobrego i taniego sprzetu do poszukiwań.szok jakie oni za oceanem maja tanie graty!
pozdro for all!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie