Szlachta Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 technik mechanik o specjalności obróbka skrawaniem;specjalista d/s zarządzania firmą;obecnie student V roku na Uś`iu, kierunek Edukacja Społeczno-Filozoficzna.Pracuję jako Bibliotekarz informatyk :-)pozdrawiam Piotrek.
Gość Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 -inz. nawigacji w specjalności pomiary hydrograficzne i oznakowanie nawigacyjne.Aktualnie absolwent I roku studiów podyplomowych w kierunku Nawigacja morska.Pracą się nie pochwalę, ale uważam że każda praca to łut szczęścia spotkany w tych czasach i w tym kraju.Pozdrowienia...
Gość Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 A ja pracuję w muzeum, już od siedmiu lat, z jednego mnie wyrzucili po pięciu (nie za poszukiwania, tylko za politykę), ale znalazłem się w drugim, studiowałem archeologię, napisałem i wydałem trzy książki i z piętnaście artykułów w czaspopismach naukowych.Pozdrowienia, ciągnijcie te listę dalej, bardzo ciekawe
RASTCOM Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Witam Skończone technikum elektryczne , obecnie sprzedawca kompów.No i jescze nie spełniony wojskowy , Str. Marynarz , kierowca straży pożarnej .Pozdrawiam Rastcom
Afghan Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Witam !1) Technik mechanik- naprawa i eksploatacja poj. sam.2) Od 13- lat chorąży w MON-ie, na co dzień kopię w papierkach a obecnie w Afgańskiej ziemi z piszczałą i nożem. Pozdrawiam forumowiczów.
majstergrzech Napisano 17 Grudzień 2003 Napisano 17 Grudzień 2003 Zawód wyuczony technik elektronik (matura z historii i fizyki - jedno i drugie przydaje się w poszukiwaniach), niespełniony magister informatyk. Zawód wykonywany korespondent sportowy i redaktor. Pozdrawiam wszystkich ryjących - szczególnie elektroników.
ernest112 Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Witam, nie udzielam się na forum, ale często obserwuję.Inżynier - diagnostyka ryzyka, rzeczoznastwo ubezpieczeniowe, własna firma handlowo-usługowa, ratownictwo.PozdrawiamErnest
Gość Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 No to i na mnie kolej ! Zawód wyuczony technik - maszyn obecnie mam mały swój biznes, oprócz tego współpracuję z lokalnymi mediami (gazety) oraz pisuję artykuły do nich.
ReAl Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Nie kopię ale często na forum ( jako bierny ale zainteresowany obserwator ).Wykształcenie - prezydenckie czyli niepełne wyższe - zarządzanie i organizacja UWZawód wykonywany - menadżer d/s kluczowych klientów - branża handelZainteresowanie jak wielu - czołgi ze wskazaniem na niemieckie ( bo jak inaczej )Pozdrowienia
Pioterek Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 mgr inż. Wydz. Oceanotechniki i Okrętownictwa, Polit. Gdańska. Pracuję w przemyśle zbrojeniowym i param się konstrukcją tych wszystkich zabawek:)
Gość Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 A ja pracuję w policji. Tylko przy wykopkach muszę na kolegów uważać. Policjant też człowiek
Gość Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Witam, czas na mój wpis-Monter-mechanik automatyki przemysłowej i urządzeń precyzyjnych, a w przyszłości rusznikarz.Pozdrawiam!
Gość Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 herwolf technik komputerowego wspomagania projektowania--na wykończeniu. matura z historii.przyszły student historii-oby -trzymajcie kciuki.chory na kopanie od 5lat.szczęśliwiezakochany w moim słoneczku (moje kochanie rozumie, że muszękopać aby żyć )a kopię kiedy tylko mogę.(teraz szukam pod drzewami)hi hi.póki żyję kopać będę!
volik Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Wieczór wszystkim. Z zawodu - ekonomista,Z powołania - szperacz historii wirtualnej i namacalnej,Z musu - przedstawiciel w duuuuuuuużym Polskim Browarze,
freediver Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 z zawodu inż.OCEANOTECHNIKco robię:3-ci oficer mechanik na wielgachnych tankowcach.poszukiwania prowadze zarówno w ziemi jak i pod wodą.z nastepnego rejsu na pewno przywioze trochę dobrego i taniego sprzetu do poszukiwań.szok jakie oni za oceanem maja tanie graty!pozdro for all!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.