robert 88 Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 witam mam prośbę w związku z trokami do oporządzenia wh. czy troki ze zdjęć mogą być oryginalne ? czy zostaly wyprodukowane w czasie 2 wojny ? z góry dzięki za podpowiedzi
robert 88 Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 tylko na jednym jest taki kod producenta
Horst Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Oryginalne.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 22:30 17-08-2007
robert 88 Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 witam dziękuję za szybką podpowiedz z Twojej strony . niedawno zakupiłem je do swojej kolekcji i raczej nie będę ich sprzedawał . jeszcze jedno pytanie - jeden z troków ma nieco mniejszą sprzączkę od innych , to jakiś inny typ ? z którego rejonu Polski jesteś , może Mazowsze ?
Horst Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Są to standardowe troki niemieckie. Teraz zauważyłem - troczki mają powojenne sygnatury czechosłowackie, były używane przez ich armię. Jestem z dolnego śląska.
Pytanie
robert 88
witam mam prośbę w związku z trokami do oporządzenia wh. czy troki ze zdjęć mogą być oryginalne ? czy zostaly wyprodukowane w czasie 2 wojny ? z góry dzięki za podpowiedzi
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.