aegirsson Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2007 witam, chyba na kino polska wyświetlali kiedyś taki film o polskich saperach zaraz po wojnie. widziałem niestety krótkie migawki z niego, była tam np. scena z pogrzebu towarzysza broni, jak w hełmie płonie nalany tam spirytus. nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że występował w tym filmie Wiesław Wójcik ( ? ). Czy ktoś zna tytuł tegoż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Witam .kIedys tez ogladałem film polski czarnobiały na Kino Polska oczywiscie wojenny, akcja sie toczyła w zimie ,zołnierze bili sie w lesie chyab nad rzeką nie pamietam , dobrze nakrecony był aktorów tez nie kojarze a juz tytułu tyym bardziej , nie wiem czy to ten o ktory ci chodzi moze ktos inny wie i cos sie komus przypomni.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/121144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2007 no niestety to nie ten, ów którego szukam barwny był, ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/121396Przepraszam że nie na temat,ale znalazłem ciekawy film.Tak mi się w każdym razie wydaje.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Jeśli chodzi o Raj na ziemi", to będzie on w poniedziałek 3.09 o 20:45 na TV Puls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Pe Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Raj na ziemi", dla mnie klasyka choćby ze względu na miejsce, gdzie nakręcono 90 % scen - Ząbkowice Śląskie (moje rodzinne) oraz Złoty Stok, Fabryka Farb i Lakierów, wygląd jeszcze iemiecki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moro92 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 co prawda nie ogladalem filmu od deski do deski ale przegladalem go co kawalek i nie moge sie dopatrzec tam zabkowic, mieszkam tu od urodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Pe Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Moro, 100% racji - nie Ząbkowice, a Złoty Stok ...Przepraszam za zamieszanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Pe Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 A i jeszcze link do dyskusji:http://www.zlotystok.net/forum/viewtopic.php?f=9&t=490&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.