Ciapek Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Napisano 14 Sierpień 2007 Proszę o komentarz specjalistów czy jest to normalny przypadek czy raczej rzadkość, żeby wypełnienia były w czarnym kolorze. Będę wdzięczny za linki do stron z odznakami HJ bo mam kilka do rozszfyfrowania.
Ciapek Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Napisano 16 Sierpień 2007 Dzięki za link częściowo pomogło. Może ktoś jeszcze wie o innych stronach z odznakami HJ.Niestety główne pytanie pozostaje bez odpowiedzi. Czy czarne wypełnienia to norma, czy wyjątek?
Ciapek Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Napisano 14 Sierpień 2007 Proszę o komentarz specjalistów czy jest to normalny przypadek czy raczej rzadkość, żeby wypełnienia były w czarnym kolorze. Będę wdzięczny za linki do stron z odznakami HJ bo mam kilka do rozszfyfrowania.
Pytanie
Ciapek
Proszę o komentarz specjalistów czy jest to normalny przypadek czy raczej rzadkość, żeby wypełnienia były w czarnym kolorze. Będę wdzięczny za linki do stron z odznakami HJ bo mam kilka do rozszfyfrowania.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.