bolas Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 O nawet takie popisy śmigali, robiło to wrażenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 i takie ... cięcie w locie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 i tyle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy 102 Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Pytanie skierowane do timbuktu.A czy pozostałym 80% ogólnej liczby grup i stowarzyszeń jazdy z tej lepszej" części Polski ktoś zabronił udziału w tych zawodach? A może umiejętności nie te, czy też są inne powody? Chętnie je poznam. Nie sądzę aby w grę wchodziły układy koleżeńskie w kwestii nagradzania. Sędziowie byli bezstronni i uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasa Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Timbaktu-cóz za stwierdzenia??? Sama nazwa mistrzostw-OTWARTE- mówi o tym kto tam może przyjechać-WSZYSCY. Organizatorzy nie znaja kazdego kto chciał by wziąc udział w takich zawodach i nie do każdego moga wysłac zaproszenie. Jeżdzę do Ossowa juz od kilku ładnych lat i jeszcze nie słyszałem żeby komukolwiek odmówiono możliwości brania udziaiału w zawodach. Mówienie tez,ze jedni znajomi nagradzaja drugich... przewodniczacym komisji sędziowskiej był ppłk. Henryk Sołtysik. Komisja jest bezstronna i nagradzani są Ci którzy sobie na to zasłuzą podczas poszczególnych konkurencji. Przez trzy ostatnie lata był to Szwadron Kawalerii Wojska Polskiegoze Starej Miłosnej w barwach Ogólnokawaleryjskich. W tym roku Stowarzyszenie Grupa Konna im.7 PUL. I tu zgodzę sie z RYDY 102, chłopaki maja to na co zasłuzyli. Wydaję mi sie jednak,ze nalezy Im sie jeszcze coś. Przeprosiny. Jakies trzy tygodnie temu na tym forum a i wczesniej zażucano im braki w wyszkoleniu, umundurowaniu, łamanie regulaminów. Wyzywano od śpiacych w gnoju, pierwszych mulatów Rzeczpospolitej, bandytów, pijaków. Byłem w obozie Ossowa od piatku do poniedziałku i nic. Zadnych sensacji. Zawody- niemalże maksymalne noty za rząd i mundur, przejazdy z szablą i lancą z maksymalnymi lub prawie maksymalnymi notami. Po zawodach konie zakarmione, napojone, wyczyszczone i dogladane co chwile. Dziwnie to kontrastuje z opiniami z przed kilkudziesięciu dni np. Jazłowiaka o Panach z Lublina i Bielska-Białej. Tak czy inaczej do zobaczenia za rok. Może zobaczymy na koniu nie tylko wschodnią Polskę ;-)Pozdrawiam.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timbuktu Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 ja sie tylko głośno zastanawiam czymu to sie nazywa mistrzostwa Polski". Nie wolno mi?I ani słowem nie wspomniałem, że coś zarzucam zwyciężcom. Wiec bardzo prosze nie szukać drugiego dna. Bo go nie ma. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy 102 Napisano 17 Sierpień 2007 Share Napisano 17 Sierpień 2007 Timbuktgu! Nikt nie szuka drugiego dna. Jeśli masz wątpliwości, czy zawody w Ossowie zasługują na miano Mistrzostw Polski może sam podejmiesz się wyzwania i zorganizujesz tego typu imprezę, w której weźmie 100% grup i stowarzyszeń jazdy. Życzę powodzenia!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.