Skocz do zawartości

ACE 150 czy koniecznie 250

mzbyszek61

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Popatrz choćby na post poniżej, wpisz hasło w wyszukiwarkę, poczytaj...
Osobiście uważam, że warto... :)
Pozdr.
Napisano
witam.mam ace 150 od pol roku.to moj pierwszy wykrywacz.juz mi sie zwrocil.to namierzanie w ace 250 to dla mnie zbedny bajer.ace 150 swietnie sobie radzi i kopie naprawde male dolki.dobrze zbiera boratynki,srebrne monety,guziki,medaliki.nie mam porownania z ace 250 ale ten sprzet na razie mi wystarcza.pozdrawiam.
Napisano
Namierzanie dobrze się sprawdza jednak sugerowanie się głebokościa zalegania nie jest wskazane :)Dobre jest rozwiązanie z ustawianiem czułości w ace 250 pozwalające na lepsze jej dostrojenie do danego terenu.No i większa skala ustawienia dyskryminacji.Dla mnie warto dołozyc te pare złoty więcej ale każdy ma swoje zdanie i sam musi zdecydować.
Napisano
a ja miałem przyjemność z 150 i 250 chodzić ... i porównanie zdecydowanie wskazuje na 250 i to nie tylko ze względu na pinpoint.
Napisano
Witam. To może ja wtrącę swoje 3 grosze :)Kupowanie wykrywacza (a raczej decyzja o zakupie) zajęło mi 1 dzień. WYNIK = ACE 150. REWELACJA NA DROBNICĘ ! Nauka tego sprzętu trwała 15 minut. Pierwsze testy na plaży :)) Wiadomo śniadanka za darmo . Spotkałem osobę z ACE 250 . No fakt guzików więcej :) i to na tyle w kwestii różnic. 150 jest w 100% wystarczającą dla początkującego. Zamiatając można tak namierzyć przedmiot że kopanie ogranicza się do koła 8 cm. Nikt o tym nie mówi ale przy tych modelach Gareta śmiga się z ustawieniami - dyskryminacja żelaza = OFF zasięg FULL. Po deszczu schodzę jedną kreskę poniżej bo dostaje hopla. Wiem że zaraz zostanę zlinczowany ale musiałem to napisać. Rób jak chcesz ja bym nie kupował 250 - szkoda kasy... ale decyzja należy do Ciebie
Pozdrawiam xender

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie