mzbyszek61 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 słuchajcie, mam kase na 150, czy rzeczywiście warto się zrujnować na 250.
PG Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Popatrz choćby na post poniżej, wpisz hasło w wyszukiwarkę, poczytaj...Osobiście uważam, że warto... :)Pozdr.
garret Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 witam.mam ace 150 od pol roku.to moj pierwszy wykrywacz.juz mi sie zwrocil.to namierzanie w ace 250 to dla mnie zbedny bajer.ace 150 swietnie sobie radzi i kopie naprawde male dolki.dobrze zbiera boratynki,srebrne monety,guziki,medaliki.nie mam porownania z ace 250 ale ten sprzet na razie mi wystarcza.pozdrawiam.
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Namierzanie dobrze się sprawdza jednak sugerowanie się głebokościa zalegania nie jest wskazane :)Dobre jest rozwiązanie z ustawianiem czułości w ace 250 pozwalające na lepsze jej dostrojenie do danego terenu.No i większa skala ustawienia dyskryminacji.Dla mnie warto dołozyc te pare złoty więcej ale każdy ma swoje zdanie i sam musi zdecydować.
draven85 Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 witamod kilku dni mam ace250 i uważam że pinpoint bardzo się przydaje szybko namierzasz przedmiot i dużo mniej trzeba sie nakopać pozdrawiam:)
TIX Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 a ja miałem przyjemność z 150 i 250 chodzić ... i porównanie zdecydowanie wskazuje na 250 i to nie tylko ze względu na pinpoint.
xender Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 Witam. To może ja wtrącę swoje 3 grosze :)Kupowanie wykrywacza (a raczej decyzja o zakupie) zajęło mi 1 dzień. WYNIK = ACE 150. REWELACJA NA DROBNICĘ ! Nauka tego sprzętu trwała 15 minut. Pierwsze testy na plaży :)) Wiadomo śniadanka za darmo . Spotkałem osobę z ACE 250 . No fakt guzików więcej :) i to na tyle w kwestii różnic. 150 jest w 100% wystarczającą dla początkującego. Zamiatając można tak namierzyć przedmiot że kopanie ogranicza się do koła 8 cm. Nikt o tym nie mówi ale przy tych modelach Gareta śmiga się z ustawieniami - dyskryminacja żelaza = OFF zasięg FULL. Po deszczu schodzę jedną kreskę poniżej bo dostaje hopla. Wiem że zaraz zostanę zlinczowany ale musiałem to napisać. Rób jak chcesz ja bym nie kupował 250 - szkoda kasy... ale decyzja należy do Ciebie Pozdrawiam xender
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.