mario33 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 Poszukuję kontaktu do jakiejś aktywnej GRH odtwarzajacej działania jednostek Waffen SS. Warunek - musi być z siedzibą w Warszawie lub mieć sekcję w Warszawie przynajmniej. Fajna by była Pomerania 1945 ale oni z Gdańska :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Hm, chcesz, aby Cię przyjęto do grupy rekonstrukcyjnej i zaczynasz od stawiania warunków... masz bracie styl.Co, zobaczyło się panterki na Czerniakowie, i przyszła ochota na reko? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 Przepraszam jeżeli zabrzmiało to pretensjonalne, nie było to moim zamierzeniem.Po prostu tu mieszkam, w przypadku grupy spoza miejsca zamieszkania trudno byloby aktywnie w niej uczestniczyć... jeżeli coś to robic to naprawdę z zaangażowaniem.Rekonstrukcję na Czerniakowie widziałem tylko na zdjęciach.Waffen SS interesuje się od lat i moim skromnym zdaniem mam trochę wiedzy na jej/ich temat. dodam że nie mam 18 lat i nie imponuje mi kilka Schmeisserów ;) Tudzież przemyconych stenów i PPSh ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinioch Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 No,no... jak sie chce to i mozna...Ja mam do siedziby swojej GRH ok 400km a jakos jestem aktywnym czlonkiem i sobie radze.Dla chcacego nic trodnego.Ze jakas GRH jest z siedziba w miescie na drugim koncu Polski nie znaczy ze tylko tam obstawia imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 z W-SS to raczej nie masz szczególnego wyboru... ile jest grup? Trzy? Pomreania, Wiking, no i jeszcze Ariegarda się wyłania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 A grupy rekonstrukcyjne z członkami rozsianymi po całym kraju to standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 Dziekuję za podpowiedzi bardziej doświadczonym kolegom. Ciekawe że dwie z 3 grup ma siedzibę we Freie Stadt Danzig ;)Notabene strona i skrzynki 'Viking' są zablokowane... Problemy moralne prowadzącego serwer czy grupa 'znika' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johanvonred Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 czołem !problemy z serverem .Do poniedziałku najprawdopodobniej sytuacja pozostanie bez zmian.GRH WIKING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 z tego co wiem to pomerania ma członków którzy mieszkaja w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielcio Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Boże miłosierny!!Co za wypociny, dajcie człowiekowi namiar i tyle, po co te banialuki dodatkowo.www.pomerania1945.org i prosić Marka:)pozdr.Hermann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.