mario33 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Poszukuję kontaktu do jakiejś aktywnej GRH odtwarzajacej działania jednostek Waffen SS. Warunek - musi być z siedzibą w Warszawie lub mieć sekcję w Warszawie przynajmniej. Fajna by była Pomerania 1945 ale oni z Gdańska :(
meleskul Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Hm, chcesz, aby Cię przyjęto do grupy rekonstrukcyjnej i zaczynasz od stawiania warunków... masz bracie styl.Co, zobaczyło się panterki na Czerniakowie, i przyszła ochota na reko? ;)
mario33 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Przepraszam jeżeli zabrzmiało to pretensjonalne, nie było to moim zamierzeniem.Po prostu tu mieszkam, w przypadku grupy spoza miejsca zamieszkania trudno byloby aktywnie w niej uczestniczyć... jeżeli coś to robic to naprawdę z zaangażowaniem.Rekonstrukcję na Czerniakowie widziałem tylko na zdjęciach.Waffen SS interesuje się od lat i moim skromnym zdaniem mam trochę wiedzy na jej/ich temat. dodam że nie mam 18 lat i nie imponuje mi kilka Schmeisserów ;) Tudzież przemyconych stenów i PPSh ;)
Kinioch Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 No,no... jak sie chce to i mozna...Ja mam do siedziby swojej GRH ok 400km a jakos jestem aktywnym czlonkiem i sobie radze.Dla chcacego nic trodnego.Ze jakas GRH jest z siedziba w miescie na drugim koncu Polski nie znaczy ze tylko tam obstawia imprezy.
Stadler Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 z W-SS to raczej nie masz szczególnego wyboru... ile jest grup? Trzy? Pomreania, Wiking, no i jeszcze Ariegarda się wyłania...
meleskul Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 A grupy rekonstrukcyjne z członkami rozsianymi po całym kraju to standard.
mario33 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Napisano 12 Sierpień 2007 Dziekuję za podpowiedzi bardziej doświadczonym kolegom. Ciekawe że dwie z 3 grup ma siedzibę we Freie Stadt Danzig ;)Notabene strona i skrzynki 'Viking' są zablokowane... Problemy moralne prowadzącego serwer czy grupa 'znika' ?
johanvonred Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 czołem !problemy z serverem .Do poniedziałku najprawdopodobniej sytuacja pozostanie bez zmian.GRH WIKING
okejos Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 z tego co wiem to pomerania ma członków którzy mieszkaja w warszawie
danielcio Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Boże miłosierny!!Co za wypociny, dajcie człowiekowi namiar i tyle, po co te banialuki dodatkowo.www.pomerania1945.org i prosić Marka:)pozdr.Hermann
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.