Skocz do zawartości

Poszukuję GRH - Waffen SS w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję kontaktu do jakiejś aktywnej GRH odtwarzajacej działania jednostek Waffen SS. Warunek - musi być z siedzibą w Warszawie lub mieć sekcję w Warszawie przynajmniej.

Fajna by była Pomerania 1945 ale oni z Gdańska :(

Przepraszam jeżeli zabrzmiało to pretensjonalne, nie było to moim zamierzeniem.

Po prostu tu mieszkam, w przypadku grupy spoza miejsca zamieszkania trudno byloby aktywnie w niej uczestniczyć... jeżeli coś to robic to naprawdę z zaangażowaniem.

Rekonstrukcję na Czerniakowie widziałem tylko na zdjęciach.

Waffen SS interesuje się od lat i moim skromnym zdaniem mam trochę wiedzy na jej/ich temat. dodam że nie mam 18 lat i nie imponuje mi kilka Schmeisserów ;) Tudzież przemyconych stenów i PPSh ;)

No,no... jak sie chce to i mozna...Ja mam do siedziby swojej GRH ok 400km a jakos jestem aktywnym czlonkiem i sobie radze.Dla chcacego nic trodnego.Ze jakas GRH jest z siedziba w miescie na drugim koncu Polski nie znaczy ze tylko tam obstawia imprezy.

Dziekuję za podpowiedzi bardziej doświadczonym kolegom. Ciekawe że dwie z 3 grup ma siedzibę we Freie Stadt Danzig ;)

Notabene strona i skrzynki 'Viking' są zablokowane... Problemy moralne prowadzącego serwer czy grupa 'znika' ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie