wolff Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2007 Witam.Ostatnio nabyłem taką maskę i moje pytanie jak powinny wyglądać paski do puszki i jakiej są długości bo chciałbym je zrobić.Za pomoc dziękujępozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Cześć Wolff!Gratulacje – trafiłeś ładny komplecik z maską M38.Wieczorem pomierzę paski w swojej puszeczce i dam wymiary Ci tu wrzucę. Chyba, że ktoś z Kolegów mnie uprzedzi i szybciej dostarczy Ci te informacje ;)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 Panowie naprawde nie ma sensu wycinac, szyc z jakiegos poliestru czy tam ortalionu... :) Idealna czeska replike kompletu trokow do puszki sprowadza Andrzej Frankowski. cena 50 zl. Powaznie: mozna sprzedawac, jako oryginaly :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2007 Witam.Dziękuję za informacje.Co do pana Frankowskiego to ponoć chodzi opinia że większość jego rzeczy to szajs?Może ktoś się jeszcze wypowie w danym temacie?pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 nie wiem jak mundurki sukienne ale ma piekny materiał drelichowy w jodełke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 Mundury sukienne i kamuflarzowe to straszna lipa. Wiekszosc wyposazenia za to sprowadza, jesli sie trafi na to co sprowadza z czech (ładownice do MP 40 droższe, paski do puch) itp to nie jest to gorszy towar dlatego ze jest od niego, natomiast reszty raczej unikac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 14 Sierpień 2007 Share Napisano 14 Sierpień 2007 Mozna link do tych paskow Frankowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolff Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 Witam.Szukałem na jego stronie i jakoś nie ma tych pasków do puchy? pozdr.wolff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 bardzo ładne paseczki ma Koziczak za 35 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Zapodajcie jakies linki koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.