Walwuch Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Wykopałem dziwne łuski od mosina, mosiężne, przemieszane wraz z bimetalowymi, drugowojennymi. Dziwne, bo każda na spłonce ma oznaczenie 17" oraz 37". Najprawdopodobniej bylo to stanowisko rosyjskiego maxima. Z jakiego okresu pochodzą te łuski?
Walwuch Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Ehh szkoda, nigdy jednak takiej nie widziałem :) dzięki za pomoc
Walwuch Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Wykopałem dziwne łuski od mosina, mosiężne, przemieszane wraz z bimetalowymi, drugowojennymi. Dziwne, bo każda na spłonce ma oznaczenie 17" oraz 37". Najprawdopodobniej bylo to stanowisko rosyjskiego maxima. Z jakiego okresu pochodzą te łuski?
nunki Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Walwuch. 17-kod producenta-Barnauł;37-rok produkcji
Walwuch Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Nunki - dzięki za szybką pomoc. Często się spotyka te łuski?
Pytanie
Walwuch
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.