ColdDemons Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 taka oto drobnica:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2007 i taka oto blaszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nadawca Napisano 7 Sierpień 2007 Share Napisano 7 Sierpień 2007 fajne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 8 Sierpień 2007 Share Napisano 8 Sierpień 2007 3 pfeningi ładnie zachowane. Daj jesli mozesz zblizenie. ++++++++++Pozdro++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2007 Tak monetka zachowała się ładnie, leżała w piasku na dawnej drodze do tegoż parku. Zdjęcia wstawię jutro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 Tak jak obiecałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 dodam że moneta została jedynie umyta wodą i mydłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Pozdrawiam, rtoszkę nakopałem monetek i mogę powiedzieć, że te zdjęcia monetki są niesamowite. Stan jest 5+. Miejsce znalezienia jest godne uwagi. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Dzięki!!! Została znaleziona na piaszczystej drodze i stad taki dobry stan!!! Miejscówka też fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.