kuba321 Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 Heh pokemon Ty to jesteś artysta :] Napisz na forum jak Ci się wymiata tą Flonderką? Przy twardym dnie chyba będzie problem. Ale najlepiej sprawdzić to w praktyce. Życzę powodzenia....CirrusCX
pokemon Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Napiszę napiszę. Do twardego dna to i kolega się pewnie nie dokopuje. Zresztą tam nic chyba nie ma. Z drugiej strony zapewniam cię, że siatka jest twarda i sprężysta, więc spoko. Dlatego musiałem ją wygiąć w kabłąk i skręcic małymi śrubkami :-)
rudolf Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Ja prawie połowę wyciągam z twardego na pól mokrego piachu i z praktyki wiem ,ze owszem tym sitem nabierzesz ale mokry ciężko przeleci,do suchego piachu jest ok.do mokrego większe dziuryPOZDRAWIAM
pokemon Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 No sorki, bo może nie widać nazbyt dobrze. Ale dziury są ok tj. gdyby były trochę większe to 1 grosz przeleci jak nic...
pokemon Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 A z mokrym to przesiewaj przez wodę a nie wytrząsaj...poprostu wypłuka i piasek przecieknie a fanty zostaną
rudolf Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 No jak dziury są takie duże to ok.fotka mała to może sie wydaje.chodziło mi o wilgotny piasek na środku plaży pod warstwą suchego ,chyba z takim nie biegasz do wody.Całkiem mokry to rozumiem ciężko byłoby wytrząść.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.