robek Napisano 1 Sierpień 2007 Autor Napisano 1 Sierpień 2007 Witam.Mam zamiar nabyć Smętka.Poprzedni wykrywacz sprzedałem z powodu słabej dyskryminacji(Midas).Czy Smętek w trybie dyskryminacji znajduje odłamki i inne śmieci?Czy zmieści się do plecaka kostki"?Koszt nowego to około 850 pln?
suchy ss Napisano 1 Sierpień 2007 Napisano 1 Sierpień 2007 Witaj. Co do dyskryminacji to HS najleprzej nie ma, drobne odlamki, luski mosin(stalowki) jest w stanie odciepac", rozklada sie na 3 czesci wiec do plecaka sie zmiesci, ewentualnie bedzie rurka wystawac:) a co do kosztow to zalezy z jaka cewka wezniesz, ale ze standardowa to koszt 850zlpzdr.Dawid
draven85 Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 witamdyskryminacja według mnie słaba (ale może to wina złego ustawienia) ale sumując odłamków nakopiesz sie mnóstwo :)
don66 Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 Smętek to dobry sprzęt, ale jeżeli zależy Ci na dobrej dyskryminacji (szukasz kolorowej drobnicy), to raczej nie spełni oczekiwań. Do plecaka się zmieści.
robek Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Szukam czegoś na militarkę,czy Rutus Solaris byłby lepszy?
bończa.tos Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 witam kilka slow zanim zaleja cie posty typu emat wałkowany wielokrotnie", sprawdz na forum" itp. moje zdanie jako smętkowicza" jest takie ze HS-3 to typowy wykrywacz na nasze militarne warunki co nie znaczy ze nie wyłowisz nim ciekawej drobnicy. czy lepszy od rutusa zdania sa podzielone i chyba tak zostanie i dobrze niech rynek wykrywaczy nie spoczywa na laurach i zaskakuje nas nowymi nowinkami technicznymi,ciaglym ulepszaniem sprzetu aby zyskac sobie przychylnosc poszukiwaczy -zdrowa konkurencja. to moje zdanie. szukasz czegos na militarke ja znalazlem to HS-3,a ty poswiec troche czasu na literature sprzetu, posłuchaj rad doswiadczonych poszukiwaczy a napewno znajdziesz cos dla siebie pozdrawiam.
armand Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Co rozumiecie przez określenia dyskryminacji:-według mnie słaba" -oraz ajleprzej nie ma" [pisownia oryginalna]?Jak powinna wyglądać dobra, prawidłowa dyskryminacja?
robek Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Nie zależy mi na drobnicy,chociaż nie pogardziłbym jakimś odznaczeniem.Jeśli chodzi o dyskryminację to w mojej okolicy jest mnóstwo odłamków itp. śmieci i nie chciałbym ich wykopywać.Z tej przyczyny sprzedałem Midasa i nie chciałbym aby następny wykrywacz tak mnie zawiódł.
robek Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Zastanawiam się który wybrać,w grę wchodzi jeszcze taki http://www.allegro.pl/item223831682_prospector_england_wykrywacz_metali_nowosc_.html.Więc Smętek,Prospector czy używany Solaris?
terenowiec69 Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Ja osobiscie mam hs-3,i jak do tej pory narzekac nie mogę,sprzet za 850zł(z przesyłką) spisuje się poprawnie.Minusem jest rozróznianie metali w trybie automatyka z dyskryminacją.Nie zawsze rozpoznasz po dzwięku czy to jest kolor czy nie,szczególnie dla przedmiotów małych i głębiej położonych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.