Skocz do zawartości

HS-3

robek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Mam zamiar nabyć Smętka.Poprzedni wykrywacz sprzedałem z powodu słabej dyskryminacji(Midas).Czy Smętek w trybie dyskryminacji znajduje odłamki i inne śmieci?Czy zmieści się do plecaka kostki"?Koszt nowego to około 850 pln?
Napisano
Witaj. Co do dyskryminacji to HS najleprzej nie ma, drobne odlamki, luski mosin(stalowki) jest w stanie odciepac", rozklada sie na 3 czesci wiec do plecaka sie zmiesci, ewentualnie bedzie rurka wystawac:) a co do kosztow to zalezy z jaka cewka wezniesz, ale ze standardowa to koszt 850zl
pzdr.
Dawid
Napisano
Smętek to dobry sprzęt, ale jeżeli zależy Ci na dobrej dyskryminacji (szukasz kolorowej drobnicy), to raczej nie spełni oczekiwań. Do plecaka się zmieści.
Napisano
witam kilka slow zanim zaleja cie posty typu emat wałkowany wielokrotnie", sprawdz na forum" itp. moje zdanie jako smętkowicza" jest takie ze HS-3 to typowy wykrywacz na nasze militarne warunki co nie znaczy ze nie wyłowisz nim ciekawej drobnicy. czy lepszy od rutusa zdania sa podzielone i chyba tak zostanie i dobrze niech rynek wykrywaczy nie spoczywa na laurach i zaskakuje nas nowymi nowinkami technicznymi,ciaglym ulepszaniem sprzetu aby zyskac sobie przychylnosc poszukiwaczy -zdrowa konkurencja. to moje zdanie. szukasz czegos na militarke ja znalazlem to HS-3,a ty poswiec troche czasu na literature sprzetu, posłuchaj rad doswiadczonych poszukiwaczy a napewno znajdziesz cos dla siebie pozdrawiam.
Napisano
Co rozumiecie przez określenia dyskryminacji:
-według mnie słaba"
-oraz ajleprzej nie ma" [pisownia oryginalna]?

Jak powinna wyglądać dobra, prawidłowa dyskryminacja?
Napisano
Nie zależy mi na drobnicy,chociaż nie pogardziłbym jakimś odznaczeniem.Jeśli chodzi o dyskryminację to w mojej okolicy jest mnóstwo odłamków itp. śmieci i nie chciałbym ich wykopywać.Z tej przyczyny sprzedałem Midasa i nie chciałbym aby następny wykrywacz tak mnie zawiódł.
Napisano
Zastanawiam się który wybrać,w grę wchodzi jeszcze taki http://www.allegro.pl/item223831682_prospector_england_wykrywacz_metali_nowosc_.html.Więc Smętek,Prospector czy używany Solaris?
Napisano
Ja osobiscie mam hs-3,i jak do tej pory narzekac nie mogę,sprzet za 850zł(z przesyłką) spisuje się poprawnie.Minusem jest rozróznianie metali w trybie automatyka z dyskryminacją.Nie zawsze rozpoznasz po dzwięku czy to jest kolor czy nie,szczególnie dla przedmiotów małych i głębiej położonych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie