akagi Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 Dziś mija termin przyjmowania zgłoszeń na tegoroczną imprezę. Zgłoszenia przyjmujemy wyłącznie drogą elektroniczną poprzez wypełnienie formularza na stronie www.bzura2007.pl - rejestracja.Zgłoszenia przyjmujemy wyłącznie od grup i stowarzyszeń rekonstrukcji histrorycznej. Pojedyńcze osoby (nie działające) w żadej z w/w niestety nie będą na Bzurę zaproszone jako uczestnicy. Bardzo proszę o zachowanie tej formy (skrzynka mailowa pęka mi w szwach od waszych maili tytułem zgłoszenia, a to nie ta droga) Zgłoszenie nie jest równoznaczne z zaproszeniem na impreze, tak jak pisałem wcześniej. z poważaniemJacek akagi HaberZ-ca Komendanta RH BzuraFundacja Wojskowści Polskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 Czy wszystkie zaproszenia zostały już wysłane?Pozdrawiam, Mariusz, GH PATRIA" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.