tendrzak Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 wewnętrzna puszka bakelitowa z wejściem do pokrętła bocznego . część tego elementu widoczna jest na zdjęciu górnym w otworze koło pokrętła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 I teraz elementy których nie umiem przypisać czy należą do flaka 38 czy do czegoś innego a jak tak do czego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 teraz już zdjęcie większej ilości ale podpisane literowo aby było łatwiej opisywać co rozpoznano - miarka aby zobaczyć wielkość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 i następna partia z prawej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 i lewj odwrotnej " strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 To prawdopodobnie wszystko należy do wnętrza , są to części składowe wewnętrznej puszki sterowania flaka 38 . Może ktoś ma schemat budowy lub z jakich elementów to się składało albo jak to działało ??. Zapraszam do rozgryzania problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 i jeśli można może admin przeżuci to do działu POJAZDY/ARTYLERIA ??,. bo tam ten wątek powinien być posadowiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Nie wiem czy Ci to coś pomoże, ale mnóstwo takich części znalazłem na terenie Hydralu na Psim Polu jak rozbierano halę testową. Czyli niegdysiejszych zakładów Borsig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tendrzak Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 wiem że tego kopacze wrocławscy i opolscy nabrali tego w swoje spiżarnie sporo i teraz od czasu do czasu wystawiają na alledrogo, tylko przydało by się usystematyzować do czego te części były produkowane, bo wtedy zainteresowane osoby wiedziały by czego szukać, Z tego co widać nie tylko są elementy z Flaka ale także do samolotów, pojazdów czy radiostacji różnych typów. Jak możesz wrzuć zdjęcia elementów których ja nie pokazałem a masz w swoich zbiorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 Ja mam jutro egzamin więc jutro najszybciej to wrzucę, ale na pewno nie sprzedam tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.