Enes Napisano 29 Lipiec 2007 Autor Napisano 29 Lipiec 2007 Witam, proszę o identyfikację, z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam
siwyr Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 ten na samym dole to szeląg RYSKI.Ten u góry to albo niderlandczyk lub austryjak.Mogę się mylić .Pozdro.
pokemon Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Nie szeląg Ryski, tylko Inflancki (LIVONIA). Jak dasz foto drugiej strony to się dowiesz czy chodzi o Krystynę, Karola Gustawa, czy kogoś innego.Nie niderlandczyk lub austryjak, tylko prusak- Fryderyk Wilhelm:-)
tottek Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Akurat na tym zdjęciu widoczne jest, że chodzi o Krystynę Wazę.
tottek Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Zdarza się! Moja zasada: zanim odpiszesz, uważnie przeczytaj i zapoznaj się ze zdjęciami. Pozdro :-).
pokemon Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Nie czepiaj się omnibusie :-)Nie widzisz ile wątków pociągnąłem?Poza tym autor nie wnosił pytań ani zastrzeżeń :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.