darmatt Napisano 29 Lipiec 2007 Autor Napisano 29 Lipiec 2007 czołem,Na wojennym śmietnisku w okolicach pewnego obozu wykopałem taką dziwną część. Kulka" oczywiście rusza się na wszystkie strony. długość prawie 5cm, średnica w najszerszym miejscu: 3cm.ta wąska tulejka posiada gwint wewnętrzny.
Brylu Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 1 fant to bedzie jakeis jazmo jezeli wykopane na terenie lotniska a co do oznaczenia to trafiaja sie nie tylko na radach tego typu samolociki ale mi sie wydaje ze nie sa zwiazane z zadnymi silami /wojskami/jednostkami powietrznymi to chyab oznaczenie producenta ale moge sie mylic :)
kokesh Napisano 31 Lipiec 2007 Napisano 31 Lipiec 2007 Jest to sworzeń wahacza , występujący w każdym samochodzie w elemencie zawieszenia .Ten nie wygląda zbyt staro , mógł znaleźć się na tym wysypisku zupełnie przypadkowo i nie koniecznie bardzo dawno temu .Pozdro...
darmatt Napisano 29 Lipiec 2007 Autor Napisano 29 Lipiec 2007 czołem,Na wojennym śmietnisku w okolicach pewnego obozu wykopałem taką dziwną część. Kulka" oczywiście rusza się na wszystkie strony. długość prawie 5cm, średnica w najszerszym miejscu: 3cm.ta wąska tulejka posiada gwint wewnętrzny.
darmatt Napisano 29 Lipiec 2007 Autor Napisano 29 Lipiec 2007 Te talerze też wyszly tam, byly też inne popękane talerze, ale nie mialy gap ani napisów typu RAD etc. po prostu bicia wytwórcy i tyle i nie brałem ich.Moje pytanie odnośnie tego RAD chyba z lotniska szybowców (?). Czy to rzadki talerz? dziękiDarmatt
Pytanie
darmatt
czołem,
Na wojennym śmietnisku w okolicach pewnego obozu wykopałem taką dziwną część. Kulka" oczywiście rusza się na wszystkie strony. długość prawie 5cm, średnica w najszerszym miejscu: 3cm.
ta wąska tulejka posiada gwint wewnętrzny.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.