Skocz do zawartości

Podziemny Wrocław

past

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
mam kupiłem mapka z zaznaczonymi schronami i fortami oraz kanałami sprzed wojny na drugiej stronie opisy i zdjęcia nie jest to rewelacja choć mapka 21 schronów i fortów oszczędza szukania tych miejsc
Napisano
przeczytałem teksty są na poziomie bajek dla dzieci czyli kilkupoziomowy dworzec kolejowy , tunele łączące Leśnice z centrum - około 20 km itp przedruk wszelkich bajek o Wrocławiu . Jedyna ciekawa rzecz to opis kanałów Wrocławia jedyny artykuł autorstwa innego jak pani Maciejewska . Szkoda że miasto z części kanałów nie udostępni turystom.
Napisano
Czy daloby sie ta mapke zeskanowac i rzucic zainteresowanym na maila?
dzieki z gory
Napisano
z tym skanem to mały problem, bo mapka ma format A-1
Napisano
wielkie dzieki usz mam.. jesli ktos chce moge przeslac dalej (na co skaner - znaczy skanujacy wyrazil zgode)
pozdrawiam
Napisano
Cześć
jeśli to nie problem, również proszę o skan mapki.
Dzięki !
Rufus
Napisano
Witam, czy mógłbym również pisać się na ten scan? Z góry bardzo dziękuję.
Mariusz
Napisano
Rowniez chcialbym dostac skan tej mapki - jesli ni klopot ...
Napisano
Mapka jest smieszna, bo np. tunele kanalizacyjne o wysokosci ponad metra, sprzed wojny, zaczynaja sie i koncza ot tak sobie, gdzies pod ulicami. Oczywiscie szanowne Autorki artykulu nie zastanowilo, jak to woda z grubszej rury ma sie zmiescic dalej w cienkiej rurze... Ale moze sie czepiam.
Napisano
Cześć!
Jeśli można też bym prosił o przesłanie tego skanu.

Pozdrawiam.
Saper
  • 4 years later...
  • 3 months later...
Napisano
Witam

Razem z przyjaciółmi jestem bardzo zaintersowany podziemnym Wrocławiem. Tylko pytanie, czy on naprawdę istanieje. Może mógłby ktoś podesłać skan mapy z tunelami. pozdrawiam

orga@op.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie