e g z e k u t o r Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2007 witam, ciekawi mnie, który smar daje najlepsze rezultaty przy konserwacji tj. nacieranie smarem skrzynek, hełmów itp. w sklepie jest grafitowy, litowy j jakiś jeszcze.stosowałem też olej do maszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Ja osobiście preferuję smar grafitowy.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 A ja preferuje wosk pszczeli.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Namohylewo Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Zwykły smalec, Panowie, zwykłym smalcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don66 Napisano 31 Lipiec 2007 Share Napisano 31 Lipiec 2007 Wazelinę bezkwasową. Dobry jest wosk, tylko trochę więcej z nim pracy, ale nie śmierdzi i nie brudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.