pelikan85 Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Napisano 25 Lipiec 2007 witamchcialbym sie dowiedziec cos na temat wykrywacza viking 6jakies dane techniczne osiagi itp
Saper93 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Witam!Jakiś koleś chciał mi go sprzedać za 300zł, ale już kupiłem inny. No więc tak statyczny typ pracy z częściową dyskryminacją. Zaięgi: poj moneta do 26 cm, hełm do 65 cm, blacha 1×1m do 1,1 m.Zasilanie 1×9V, czas pracy ok. 20 godz , waga ok 1,2. Jak coś to pisz na Buszmenjunior@poczta.onet.pl POZDRO!
pelikan85 Napisano 28 Lipiec 2007 Autor Napisano 28 Lipiec 2007 Dzieki saper za dane statystyczne!wytlumacz mi tylko o co chodzi z tym trybem(statyczny,dynamiczny)Ty jestes z poznania tak??
Saper93 Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 Witam!Jestem z Poznania. Nie wiem o co ci dokładnie chodzi, ale podejrzewm że o to:tryb dynamiczny- to tryb w którym trzeba machać by wykrywacz wykrywał metale. Ten tryb nadaje się GŁÓWNIE na monetki (wyjątkiem jest jabel).tryb statyczny- nie trzeba machać sondą, nawet gdy staniemy wykrywka nie traci swych osiągów. Ten rodzaj nadaje się na militaria. POZDRO!
ganspir Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Witam! odradzam ci kupno tego wykrywacza to padaczka sprzedalem go i kupilem solarisa teraz to dopiero fanty wyciagam Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.