Luftwaffe25 Napisano 24 Lipiec 2007 Autor Napisano 24 Lipiec 2007 Sorry za tak banalny temat,ale mam pytanie:jak wielka jest różnica pomiędzy garretem ace 150 a ace 250??? Czy garretem ace 150 można wykopać jakieś kolory i militarkę?Chciałbym kupić wykrywacz koledze do 800 zł i nie wiem na co się zdecydować.
pattern1937 Napisano 24 Lipiec 2007 Napisano 24 Lipiec 2007 Witam!Garretta Ace 150 miałem w łapkach i zdecydowanie nie nadaje się on na militarkę, monety i inna drobnica to jego główne przeznaczenie, z tego co wiem, ładnie wyciąga się nim monety, drobnice i kulki muszkietowe.Garretta Ace 250 nie miałem w łapkach, ale różni sie tym, że ma pin-point, ma więcej trybów pracy, ma więcej regulacji, no i jak wykrywacze z serii Ace są bardzo proste w obsłudze.Gdybym miał wybierać, to oczywiście wziął bym Ace 250, chociaż na twoim miejscu dozbierał bym 50 zł i kupił bym nowego Rutusa Ultra II, który świetnie nadaje się na militarkę i dobrze radzi sobie z drobnicą. No, ale wybór należy do Ciebie;) Pozdrawiam pattern1937.
Luftwaffe25 Napisano 24 Lipiec 2007 Autor Napisano 24 Lipiec 2007 Dzięki za info. Mój kolega zbiera złom kolorowy a wszystkie wykopane starocie z reguły mi oddaje,dlatego chciałem mu kupić jakąś piszczałkę..A jak Rutus Ultra II reaguje na kolory?
axelxxl Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 Rutus na kolory raeguje bardzo dobrze niestety reaguje tez bardzo dobrze na rzeczy metalowe i w przypadku kiedy kolor leży w zaśmieconym terenie Rutus ślepnie i to jest jego najwiekszą wadą.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.