Skocz do zawartości

Co wybrać?????

Luftwaffe25

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sorry za tak banalny temat,ale mam pytanie:jak wielka jest różnica pomiędzy garretem ace 150 a ace 250??? Czy garretem ace 150 można wykopać jakieś kolory i militarkę?
Chciałbym kupić wykrywacz koledze do 800 zł i nie wiem na co się zdecydować.
Napisano
Witam!
Garretta Ace 150 miałem w łapkach i zdecydowanie nie nadaje się on na militarkę, monety i inna drobnica to jego główne przeznaczenie, z tego co wiem, ładnie wyciąga się nim monety, drobnice i kulki muszkietowe.
Garretta Ace 250 nie miałem w łapkach, ale różni sie tym, że ma pin-point, ma więcej trybów pracy, ma więcej regulacji, no i jak wykrywacze z serii Ace są bardzo proste w obsłudze.

Gdybym miał wybierać, to oczywiście wziął bym Ace 250, chociaż na twoim miejscu dozbierał bym 50 zł i kupił bym nowego Rutusa Ultra II, który świetnie nadaje się na militarkę i dobrze radzi sobie z drobnicą. No, ale wybór należy do Ciebie;) Pozdrawiam pattern1937.
Napisano
Dzięki za info. Mój kolega zbiera złom kolorowy a wszystkie wykopane starocie z reguły mi oddaje,dlatego chciałem mu kupić jakąś piszczałkę..A jak Rutus Ultra II reaguje na kolory?
Napisano
Rutus na kolory raeguje bardzo dobrze niestety reaguje tez bardzo dobrze na rzeczy metalowe i w przypadku kiedy kolor leży w zaśmieconym terenie Rutus ślepnie i to jest jego najwiekszą wadą.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie