Manlicher Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 oryginal. Alpaka zdaje sie. Overhoff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=524519#524519 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Ja mam jedną klamerkę ss. Nie znam się na klamrach, ale wydaje mi się, że moja klamerka jest ciekawie sygnowana. Przeglądając Allegro i forum nie zauważyłem żeby ktoś miał klamrę z taką sygnaturą. Czy ktoś wie co to za producent?Już kiedyś wystawiłem ją do identyfikacji, ale nikt mi wtedy nie pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Sygnatura GZM była i jest szeroko dyskutowana i u nas i na zachodnich forach (np wehrmacht awards. Są osoby które twierdzą, że taka sygnatura nie istniała.Poczytaj, może czegoś się dowiesz więcej :)http://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?t=29111&highlight=gzmPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 zaraz poczytam, dzięki za link. Dodam tylko, że to klamra z alpaki i została osobiście przeze mnie wykopana. Kiedyś już chwaliłem się nią na tym forum i pokazywałem fotki chwilę po wykopaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.