słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 witam!trafionko z zeszłego czwartku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 wkładki w hełmach były w dobrym stanie ta akurat jeszcze magazynowa zachowały sie bo hełmy były ułozone jeden na drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 trafiły sie tez 3 klamerki ss i 2 WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 jeszcze z farba hełmik WH z jedną kalką - wszystkie miały jedna kalke z godłem narodowym nity były w takich stanach ze spokojnie mozna było odiać i wyjąć wkład ;)to na tyle za 2 tygodnie atakuje druga miejscówke :P PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Gdzie ty kolego szukasz , że takie ocś na raz ci wyszło?Wspaniałe fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 wbrew pozorom w Polsce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro2904 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 w jakim regionie polski kopiesz bo trafiłeś na całe składowisko wyposarzenia wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 pomorze środkowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 aha zapomniałem jeszcze jedna klamerka ss wyszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Witam.Moje gratulacje, oby tak dalej.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winchester Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 super trafienie .... Mnie pozostaje tylko dalej szukac takiej miejscówki pozdrawiam Winchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 Ikucira - ogólnie wyszło 5 SS ale mi trafiły sie 4 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 rodzinka essek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Peter Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Wiec to pewnie klamry po Lettland albo Charlemagne..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 nie wiem na ss nie znam sie zbytnio bo wydawało mi sie ze to dla mnie nieosiągalne znaleziska xD fajnym fantem jest aparat fotograficzny który był schowany do skrzynki ammo od mg42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Szczęka mi opadła;-) Gratulacje. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 na prośbę Ikucirii : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 nie ma on obiektywu szkoda bo byłby komplet jest on na szeroka klisze jak go wyjałem ze skrzynki to wydawało mi sie ze specjalnie po to g schwali zeby klisze uchronic a to nie wiadomo co :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 no to jeszcze taki widelczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 23 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2007 ładne bicia ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bela 1939 Napisano 28 Lipiec 2007 Share Napisano 28 Lipiec 2007 zaje fajne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 28 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2007 bela thx;) wiecie moze co t za model aparatu fotograficznego? moze ma ktos zdjecia stanu pierwotnego tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.