darmatt Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Napisano 21 Lipiec 2007 Witam!Wiem, że jest to srebrny pruski medal kombatancki PLKV = Prussische LandesKriegerVerbandNa medalu jest m.in. pokazana wieża Kyffhäuserdenkmal, znajdująca się na szczycie wzniesienia Kyffhäuser w Turyngii. Wieża ma 57m wysokości a na niej znajduje się cesarz William I na koniu, wykonany z brązu.Interesuje mnie cena tego medalu (po oczyszczeniu nie posiada już tych brązowych plam). Bardzo mi na tym zależy, jutro wymieniam się na monetki i chcę tez sie wymienic na ten krzyż.Z góry dziękuję.Darmatt
krzysiek1976 Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Witam!!!http://archiv.berliner-auktionshaus.com/archiv/kat_52/Katalog_Los_3929_bis_3948.htmTaki jak Twój jest pod pozycją 3930.Mam nadzieję, że to jakieś stare ceny i teraz jest wart dużo więcej.Pozdrawiam!!!
darmatt Napisano 22 Lipiec 2007 Autor Napisano 22 Lipiec 2007 Witam!dzieki za linka. Juz sie dowiedzialem na Cafe allegro, ze ceny oscylują od 100 do 200 zł w zależności od stanu, tak więc to raczej będzie jakas stara cena.Pozdrawaim,Darmatt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.