trzcina.marienburg Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Napisano 18 Lipiec 2007 Witam znalazłem kilka takich przedmiotów przy niemieckich okopach. Czy ma ktos może pomyśl co to takiego?Przedmiot wykonany z mosiądzupierwsze zdjecie przedstawia jedna stronę...
trzcina.marienburg Napisano 19 Lipiec 2007 Autor Napisano 19 Lipiec 2007 wymiary sa dokladnie takie same jak podal kolega garbaty
trzcina.marienburg Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Napisano 18 Lipiec 2007 Witam znalazłem kilka takich przedmiotów przy niemieckich okopach. Czy ma ktos może pomyśl co to takiego?Przedmiot wykonany z mosiądzupierwsze zdjecie przedstawia jedna stronę...
trzcina.marienburg Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Napisano 18 Lipiec 2007 to jest jedna połowa oraz jakas podkładka wchodząca w skłąd calości...
nunki Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 są to okucia od pałatki lub pokrowca brezentowego.
trzcina.marienburg Napisano 18 Lipiec 2007 Autor Napisano 18 Lipiec 2007 wielkie dzięki za szybką odpowiedź
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 18 Lipiec 2007 Napisano 18 Lipiec 2007 Szkoda że nie podałeś średnicy owych przedmiotów.Bo spotkałem się z takimi kółkami o średnicy około 5 cm które były od plandeki ciężarówki.Teraz żałuję że zostawiłem je na miejscu bo moglibyśmy porównać.Moje częściowo osadzone były w materiale,grubym brezencie,którego w tym miejscu było sporo.Dużo więcej niż potrzeba na pałatkę lub pokrowiec.Jak będę w tamtym terenie,to wezmę parę tych kółek do porównania.Przy tej plandece wychodziło mi trochę innego żelastwa.
Pytanie
trzcina.marienburg
Witam znalazłem kilka takich przedmiotów przy niemieckich okopach. Czy ma ktos może pomyśl co to takiego?
Przedmiot wykonany z mosiądzu
pierwsze zdjecie przedstawia jedna stronę...
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.