Skocz do zawartości

odkryj ze mna to co ruscy nie zdążyli

bopster3210

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam i zapraszam wszystkich którzy chcą razem ze mną odkryć tajemnice pozostawioną przez niemców w niedawno odkrytym przeze mnie - potężnym schronie wojskowym pod moją piwnicą. Zdecydowałem sie napisać na forum gdyż może tutaj trafić się człowiek który pomoże mi w dalszych działaniach. Na dzień dzisiejszy nie posiadam żadnego sprzętu ani odpowiedniej wiedzy w zakresie poszukiwań, a jak się szybko domyśliłem lepiej trzymać to w tajemnicy przed znajomymi. Po dokonaniu przeze mnie pomiarów okazuje sie że pod blokiem o wymiarach powiedzmy 40m na 10m jest schron poniemiecki w którym na pierwszy rzut oka brakuje pomieszczenia jakieś 10m na 5m żeby wszystko pokrywało się z parametrami budynku, izolacja z lepiku lub jakiejś czarnej masy świetnie maskuje miejsce zamurowania pomieszczenia w którym jak nie trudno się domyśleć może się znajdować broń lub inne rzeczy które pozostawili niemcy wiedząc, że czas się szybko wyprowadzić. pytania proszę kierować na (bopster3210@tlen.pl) potrzebuję tylko jedną góra dwie osoby
Napisano
to normalnie super... biesz mlot i wal te sciany zabieraj ta bron i wystaw na alegro . i tak nikt sie nie dowie a tymbardziej sonsiedzi(niewliczajonc policii ktora ten post z 1000 raz wertowala i pewnie zapuka do ciebie i oczywiscie polowa polski) ale najwazniejsze jest zeby sonsiedzi sie niedowiedzieli bo jeszcze gdzies ktory poniesie i wtedy bendzie problem zajebisty .
  • 3 weeks later...
Napisano
Nie no, po co się męczyć! Poprstu porzycze ci mojego pełnego granata ALE WIESZ, MIESZKAM W WARSZAWIE NA ULICY SOSNOWEJ 3/7 POCHWALE SIĘ TYLKO ZE MAM ZBROJOWNIE POD DOMEM. No i porzycze ci PEŁNEGO granata a MAM ICH PAREDZIESIĄT. Kit ze bedzie to słychać po drógiej stronie miasta, ale komu do głowy przyjdzie ze ktoś coś wysadził:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie