zibi4t Napisano 15 Lipiec 2007 Autor Napisano 15 Lipiec 2007 Witam czy ktos kozystal z usug kogos kto prywatnie sprowadza wykrywacze na zamowienie z UK,jest takie ogloszenie w dziale sprzedam,prosze o opinie. Pozdrawiam
wojtekanka Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 To co piszesz jest dla mnie dosyc dziwne bo ceny wykrywek na wyspach do najnizszych nie naleza,c-scope i uzywane moze?.Generalnie na twoim miejscu bym uwazal na to ,ze moga cie przekrecic na kase, co z gwarancja jak bedziesz z niej korzystal,instrukcja obslugi za tlumaczenie trzeba zaplacic.Osobiscie teraz kupowalem wykrywke w uk i powiem Ci ze sa tu firmy u ktorych sam sobie spokojnie mozesz kupic wykrywke i to bedzie duzo bardziej bezpieczne (chodzi w tym wypadku o sprzet uzywany -tylko).W tym tygodniu byl do sprzedania whites mtx za 250 funtow chcialem kupic ale ostatecznie kupil facecik z niemiec.Pozdrawiam
sloneczny Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 Osoba od ktorej kupujesz wystawia detektor na aukcji Allegro jak miliony innych aukcji. Wiec raczej nie ma obaw o strate pieniedzy. Po za tym zapytaj o jakas gwarancje na sprzet uzywany.
wojtekanka Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 Nie bede Cie przekonywal , nie mowie ze, takie zakupy sa zabojcze,jezeli kupujesz sprzet uzywany u autoryzowanego dystrybutora dostajesz 3 miesiace gwarancji.Pisze tylko to co wiem,jezeli to kogos nie przekonuje to trudno.pozdrawiam i zycze powodzenia.
wojtekanka Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 Nie bede Cie przekonywal , nie mowie ze, takie zakupy sa zabojcze,jezeli kupujesz sprzet uzywany u autoryzowanego dystrybutora dostajesz 3 miesiace gwarancji.Pisze tylko to co wiem,jezeli to kogos nie przekonuje to trudno.pozdrawiam i zycze powodzenia.
zibi4t Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Napisano 16 Lipiec 2007 Witam,ja bylem zainteresowany pewnym Fisherkiem,ale gosc ktory podobno zajmuje sie sprowadzaniem sprzetu nie sprzedaje go na zadnych aukcjach,u niego zamawia sie sprzet,placi przelew,i czeka sie na kuriera.Ciekaw jestem czy w ten sposob ktos sie juz czegos doczekal? Zaplata przy odbiorze kurierowi tez nie wchodzi w gre,on twierdzi ze ta firma kurjerska nie dostarcza za pobraniem,a po drugie musi miec najpierw pieniadze zeby go kupic.Jedyna gwarancja to jego slowo.Pozdrawiam
sloneczny Napisano 17 Lipiec 2007 Napisano 17 Lipiec 2007 A jakie sa ceny?? Przystepne?? Jaki Fisher?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.