krzysiek1976 Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Cześć!!! Bardzo proszę szanownych kolegów o informacje na temat giełdy staroci lub giełdy numizmatycznej w Radomiu (o ile takowe istnieją). Gdzie i kiedy, o jakiej porze itp.Będę tam niedługo na weekend i z chęcią bym gdzieś się wybrał.
pikus45 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Raczej w tej wiosce" czegoś takiego- BRAK.Prędzej na targowisku coś znajdziesz!!!!!
krzysiek1976 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Dzięki pikus45 za odpowiedź. Zawsze myślałem, że Radom to takie miasto, gdzie jest jakaś super giełda przynajmniej raz w tygodniu. Jak mógłbyś mi jeszcze napisać gdzie znajduje się takowe targowisko -byłbym wdzięczny (ulica, w pobliżu czegoś charakterystycznego -nie znam Radomia, mam tylko mapę)PozdrawiamKrzysztof
huk 100 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tak zwana Korej -ul Wernera w Radomiu naprzeciwko OBI – życzę dużo fajnych trafień –tylko w czwartki i soboty -to wszystko co ma do zaoferowania umierający Radom -pozdro
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.