Gość Napisano 30 Listopad 2003 Napisano 30 Listopad 2003 Co myślicie o wykrywaczach Bounty HunterLone Star i Quick Draw II, jak je oceniacie na militaria i monetki
beyo Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Na monetki jak najbardziej. Mam kilku znajomych z takim sprzętem (Quick Draw II) i mają wspaniałe wyniki.Na militaria zaś nie za bardzo. Zasięg za mały i dyskryminacja za duża.
diabelski Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 odpowiem jak wyżej: dyskryminacja zajefajna dużo lepsza od solarisa, na pole i na plaże sprzęt nieoceniony (BHQDII)miałem i wiem co mówię teraz mam solarisa i na plaży gdzie chodziłem z BH wyciągnąłem całą kieszeń kapsli co u BH nie miało miejsca, a kolega który kupił ode mnie BH wyciągał złotóweczki.... wara mi opadła, ale nijak nie chciałem przyznać że na plaży z solarisem nie mam szans, za to w lesie jest odwrotnie!!!pozdro
diabelski Napisano 3 Listopad 2006 Napisano 3 Listopad 2006 Ale jeszcze kupię sobie BH Land Ranger !!!niech inni gadają co chcą lecz ja złego słowa nie powiem o BH Quick Draw II - super sprzęt nie wiem czy na obecnym będę miał takie trafienia co na BH.pozdro.
sly_23 Napisano 9 Listopad 2006 Napisano 9 Listopad 2006 W takim razie oczekuje Twojej propozycji co do BH - Land Ranger :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.