duszan Napisano 30 Listopad 2003 Autor Napisano 30 Listopad 2003 WitamyCzłonkowie Stowarzyszenia „Pro Fortalicjum”( http://www.profortalicjum.digi.pl ) z Tychów poszukują osób z okolic naszego miasta, które chciałyby przystąpić do tego stowarzyszenia i razem z nami utworzyć tyskie koło terenowe „Pro Fortalicjum”. Osoby chętne proszone są o pisanie na numer, Gadu Gadu 2693068 lub adres mailowy acidoss@o2.pl w celu nawiązania bliższego kontaktu.Jeśli zależy Tobie na uratowaniu, choć części perły polskiej architektury obronnej, jaką jest Obszar Warowny „Śląsk” zgłoś się do nas.PozdrawiamyKrzysztof MarekŁukasz BorkowskiPiotr ”Duszan” AdamczykTomasz”d007” Jałowy
d007 Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 Widze, że odzew jest żaden , czyżby nikomu nie zależało na inicjatywie ratowania OWŚ a może Ślązaków tutaj tak mało. DO tego co napisał Duszan dodam tylko tyle iż chcemy stworzyć koło tyskie w celu ratowania i rekonstrukcji jednego ze schronów bojowych leżącego niedaleko Tychów. Jeżeli ktos z tej okolicy jest zaniteresowany przyłączeniem się do naszej inicjatywy to bardzo zapraszamy. Plany mamy wielkie ale wiadomo w jakim kraju żyjemy więc przyda się każda para rąk do pracy i każda głowa do myślenia.pozdrawiam d007
RASTCOM Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Witam dopiero dzisiaj ten post zobaczyłem.A jak by to miało mniej więcej wyglądać ? .pozdrawiam Rastcom
duszan Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Napisano 20 Grudzień 2003 WitamRastcom to pierwszy odważny!!! Może jeszcze ktoś jest zainteresowany?? Zapraszamy.Pozdrawiam DuszanP.S. Rastcom wysłałem Ci maila.
Gość Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 No witam kolegę duszana - ja bym chciał :)))
Volksewagen Wojtek Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Duszan a jak miało by to wyglądać ???
d007 Napisano 21 Grudzień 2003 Napisano 21 Grudzień 2003 Wojtek: napisz do Duszana mejla a wszytskiego się dowiesz :)pozdrawiam d007
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.