Słuszny Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Napisano 11 Lipiec 2007 Witam!Jest to mój pierwszy post na tym forum.Stwierdziłem ze cafe pewnego serwisu aukcyjnego juz sie wypaliło.Same kłótnie i madre" odpowiedzi i wielką zyczliwością.Pozwolę sobie zamiescic link do mojego zapytania.Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje.
Słuszny Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Napisano 11 Lipiec 2007 Witam!Jest to mój pierwszy post na tym forum.Stwierdziłem ze cafe pewnego serwisu aukcyjnego juz sie wypaliło.Same kłótnie i madre" odpowiedzi i wielką zyczliwością.Pozwolę sobie zamiescic link do mojego zapytania.Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje.
Słuszny Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Napisano 11 Lipiec 2007 Wymiary:wysokość 110mm,szerokość 175mm x 95mm.Na wieczku zamkniecia sygnatura KFB 1938.
kokesh Napisano 11 Lipiec 2007 Napisano 11 Lipiec 2007 Nie wiem co to za skrzyneczka ,ale mogę powiedzieć z czym mi się kojarzy ,a mianowicie z czymś do przewozu gołębia pocztowego. Były wykorzystywane do szybkiego dostarczania meldunków z linii frontu . Pozdro...
Pytanie
Słuszny
Jest to mój pierwszy post na tym forum.Stwierdziłem ze cafe pewnego serwisu aukcyjnego juz sie wypaliło.Same kłótnie i madre" odpowiedzi i wielką zyczliwością.Pozwolę sobie zamiescic link do mojego zapytania.
Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.