miggi1 Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 witam znalazłem taki oto zapalik nie pasuje mi do żadnych pierwszo wojennych jeżeli wiecie co to za zapalnik napiszcie z góry dzięki i pzdrmiggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 30 Listopad 2003 Autor Share Napisano 30 Listopad 2003 nie wierzę nikt nie wie ???miggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Listopad 2003 Share Napisano 30 Listopad 2003 Stary, stan jest lekko agonalny, podobnych zapalnikow byly dziesiatki, ciezko wywnioskowac z tego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 30 Listopad 2003 Autor Share Napisano 30 Listopad 2003 Wiem że stan agonalny ale jeżeli drugo wojenny to idzie do pudłą i piwnicy a nie na wystawkę. dzięki miggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 witam znalazłem taki oto zapalik nie pasuje mi do żadnych pierwszo wojennych jeżeli wiecie co to za zapalnik napiszcie z góry dzięki i pzdrmiggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 i z innej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 i jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 jakiej on wielkosci ?ps:a jak nasze fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landminer Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Wygląda jak drugowojenny radziecki KTM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 28 Listopad 2003 Autor Share Napisano 28 Listopad 2003 wymiary tak jak na fotce brak jakich kolwiek punc skalowaych podziałek do janka napisz na mego maila swój adres jutro wyślę ci fotkę (miała być ta z flakiem) miggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
miggi1
witam
znalazłem taki oto zapalik nie pasuje mi do żadnych pierwszo wojennych jeżeli wiecie co to za zapalnik napiszcie
z góry dzięki i pzdr
miggi1
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.