Skocz do zawartości

DARŁOWO 2007

wojtekA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pokemon,
Masz 100% racje.Byly to doskonale zaprojektowane i nowoczesne mundury i oporzadzenie.
A wiec TYM BARDZIEJ powinno sie rekonstruowac je z wiernoscia szczegolu, a nie byle jak- w formie pasujacej do czwartego planu w filmie wojennym.
Chyba sie z tym wszyscy zgadzamy.
I odroznijmy amatorskie przebieranki i zabawy w podworkowe wojsko od udzialu w historycznych grupach rekonstrukcyjnych.W tych pierwszych kazdy moze robic co chce i jak chce( nawet byle jaki szynel plus walonki), ale udzial w publicznych pokazach grup rekonstrukcyjnych juz zobowiazuje.
Wiadomo, ze pierwsze koty za ploty"
Mam nadzieje ze w nastepnych pokazach bedzie lepiej, czego WSZYSTKIM SERDECZNIE zycze...
  • 2 weeks later...
Napisano
Spoko wojtek ja tam się nie gniewam milo ze ci się podobały moje faotki niebawem pojawia sie nastepne najsłynieszy okret ORP co jest obecnie pływającym muzeum jedynym oraz Fotki ze istenizacji Bitwy o Kępoe Oksywską co się odbyła poraz 2 w Kosakowie w Mechelinkach sie Pozdrawiam wszytkich Robin z Lęborka .
  • 5 weeks later...
Napisano
Witam. Po raz pierwszy od 7 lat, nie byłem na zlocie w Darłowie. Byłem za to na zlocie w Bornym. Niestety imprezy te jakby straciły swój impet. Coraz mniej straganów kolekcjonerskich, rośnie za to liczba starganów z ciuchami cywilnymi. Trudno, nic nie poradzimy. Rynek rządzi się swoimi prawami, jak jest dużo potencjalnych klientów, to zaraz wchodzą tam handlowcy ze swoim towarem. Fajne były jeansowe ciuszki dla dzieci i młodzieży ze wstawkami z materiału w kamuflażu SS Liść dębu"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie