huk 100 Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 Masz za słaby sprzęt ? VASILI nie tak głośno ! Bo wystraszysz wszystkie towary w gimnazjum :::)))-pozdro
egon10 Napisano 21 Lipiec 2007 Autor Napisano 21 Lipiec 2007 VASILI zycze powodzenia w poszukiwaniu BMW,ja juz swoj motor znalazlem.Wiecej nie chce.pozdrawiam.ps.to jak to jest z tym slabym sprzetem?
VASILI Napisano 22 Lipiec 2007 Napisano 22 Lipiec 2007 Huk100 chodzi o wykrywacz :) :) :) A z tą moją wykrywką jest tak ,że zasięg skuteczny wynosi jakiś metr... No a właściciel posiadłości nawiózł tam jeszcze ziemi kilkanaście lat temu (jak sam mówił) bo jak to się wyraził ,,dół jak cholera na środku podwórka był''
kuba321 Napisano 22 Lipiec 2007 Napisano 22 Lipiec 2007 Trzymajcie mnie bo zaraz coś palnę... Oddychaj CX, oddychaj.. jednak mi chyba przeszło :/ Coś ostatnio nadpobudliwy jestem... ...CirrusCX
Ryszard Ochucki Napisano 22 Lipiec 2007 Napisano 22 Lipiec 2007 Egon GRATULACJE! Super znalezisko i tyle! Bardzo bym się cieszył ze znalezienia takiej jaskółeczki"- widać że będzie w dobrym stanie... Motory tego typu to moja pasja.Jeszcze raz gratuluję. Jak będziesz sprzedawał to daj znać hehe!
kokesh Napisano 24 Lipiec 2007 Napisano 24 Lipiec 2007 Egon,nie korci cię aby przeprowadzić jakieś prywatne śledztwo i dowiedzieć się z jakich powodów taki fancik znalazł się pod ziemią .W tamtych latach taki sprzęt był sennym marzeniem wielu ,i zakopanie go pod ziemię nie było spowodowane zapewne tym że się komuś znudziła jazda jednośladem.Ciekawe jaką tajemnicę w raz z tym motorem ktoś chciał pogrzebać ? Pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.