Skocz do zawartości

Poprostu motor"

egon10

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
danieloff ta emzetka dla nas nie przedstawiala zadnej wrtosci.wzial ja kolega ktory interesuje sie motocyklami.a my mielismy sporo zabawy przy kopaniu.
Napisano
No to jesteśmy w domu , teraz już wiem kiell po co ta cała gadka z Twojej strony, kolekcjonujesz cyferki a pisałeś że nie.
Aby zrozumieć o co mi chodzi przeczytaj jeszcze kilka razy mój post o smutnych Panach - Tam jest wszystko wyjaśnione - Nic ponadto !!!
W rozmowy o Romanach i Andrzejach się nie wdaję.
Napisano
Pozdrowienia dla wszystkich pracujących wykrywaczem " niech ich praca sprawia im taką frajde jak moje hobby,czasami trzeba sie uśmiechnąć wypić piffko kopnać motor, a nie tylko pracować tym wykrywaczem.
Napisano
kiell Przeczytaj może jeszcze kilka razy , miałem nadzieję że piszemy w tym samym języku .
A tu proszę wychodzą trudności w rozumieniu tekstu ???
Może piffka z dużo ???
Napisano
tm odbiegamy od tematu,napisz prosze wiecej o konsekwencjiach jaki nam groza z tytulu wykopania motora,bo to wasze prawdanie jest nudne.
Napisano
kiell GROŹBA jest takie stwierdzenie które wywołuje u odbiorcy uczucie strachu, nie mów mi, że w tym przypadku tak było;)
A tak na poważnie to czytam sobie ten wątek i daleki jestem od straszenia kogokolwiek czymkolwiek, jednak psia żyłka już się załączyła i zaczęła wymyślać;)
Nasuwa mi się pytanie skąd wziął się w ziemi tem motor". oczywiście odpowiedzi mogą być różne i dotyczyć skrajnych wątków. Od powiedzmy tego że ktoś go wyrzucił bo to całkowity złom i zawadzał a skończywszy na tym, że komus był niewygodny. I tu można pofantazjować, że albo został użyty w przetępstwie, pozyskany w jego wyniku lub jego posiadanie bylo niewygodne dla właściciela w jakikolwiek inny sposób;) Jak dla mnie ciekawa sprawa;)
Pozdro
Napisano
witam zeton moim zdaniem ktos go ukradl a potem zakopal.to nie pierwszy przypadek,rok temu kolega znalazl 2 eztki 250 tyle tylko ze w czesciach,penie tez kradzione.
Napisano
dzieki huk 100,jak to kopalem to myslalem ze bedzie cos lepszego,ale tak jak napisales zdjecia sa fajne.Ajedno nawet na czasie.
Napisano
kolego herrmateuss a w jakim mieście mieszkasz nad rzeką Świder?bo ja mieszkam w Otwocku.prawie nad Świdrem.
Napisano
No nie wyrobie!!Ktoś mi zapierd...aczył :) motor!! Kto wam dał takie pozwolenie ja się pytam!? Heh. A tak całkiem serio to super fancik! Pogratulować. Co do ,,mojego'' bmw to byłem ostatnio tam z wykrywką. Przeszłem się w tamtym miejscu kilka razy ale ,,cisza'' Chciałem troszkę odgrzebać ale właściciel się niestety nie zgodził. Mam za słaby sprzęt niestety ,żeby na 100% ustalić czy jest tam coś...

pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie