egon10 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 danieloff ta emzetka dla nas nie przedstawiala zadnej wrtosci.wzial ja kolega ktory interesuje sie motocyklami.a my mielismy sporo zabawy przy kopaniu.
egon10 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 na innym forum jest cos takiego jak WOJEK DOBRA RADA-idealne miejsce dla niektorych.
tm/39 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 No to jesteśmy w domu , teraz już wiem kiell po co ta cała gadka z Twojej strony, kolekcjonujesz cyferki a pisałeś że nie.Aby zrozumieć o co mi chodzi przeczytaj jeszcze kilka razy mój post o smutnych Panach - Tam jest wszystko wyjaśnione - Nic ponadto !!!W rozmowy o Romanach i Andrzejach się nie wdaję.
kiell Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Pozdrowienia dla wszystkich pracujących wykrywaczem " niech ich praca sprawia im taką frajde jak moje hobby,czasami trzeba sie uśmiechnąć wypić piffko kopnać motor, a nie tylko pracować tym wykrywaczem.
tm/39 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 kiell Przeczytaj może jeszcze kilka razy , miałem nadzieję że piszemy w tym samym języku .A tu proszę wychodzą trudności w rozumieniu tekstu ??? Może piffka z dużo ???
egon10 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 tm odbiegamy od tematu,napisz prosze wiecej o konsekwencjiach jaki nam groza z tytulu wykopania motora,bo to wasze prawdanie jest nudne.
żeton Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 kiell GROŹBA jest takie stwierdzenie które wywołuje u odbiorcy uczucie strachu, nie mów mi, że w tym przypadku tak było;)A tak na poważnie to czytam sobie ten wątek i daleki jestem od straszenia kogokolwiek czymkolwiek, jednak psia żyłka już się załączyła i zaczęła wymyślać;)Nasuwa mi się pytanie skąd wziął się w ziemi tem motor". oczywiście odpowiedzi mogą być różne i dotyczyć skrajnych wątków. Od powiedzmy tego że ktoś go wyrzucił bo to całkowity złom i zawadzał a skończywszy na tym, że komus był niewygodny. I tu można pofantazjować, że albo został użyty w przetępstwie, pozyskany w jego wyniku lub jego posiadanie bylo niewygodne dla właściciela w jakikolwiek inny sposób;) Jak dla mnie ciekawa sprawa;)Pozdro
egon10 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 witam zeton moim zdaniem ktos go ukradl a potem zakopal.to nie pierwszy przypadek,rok temu kolega znalazl 2 eztki 250 tyle tylko ze w czesciach,penie tez kradzione.
kiell Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Wiec wracamy do motoru i poszukiwań czyli do sedna sprawy No to mi sie podoba
kiell Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Jeszcze kilka postów i pojedziemy razem do lasu, wypijemy pffko i wykopiemy Syrene
tm/39 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 No i proszę z wesołej zabawy zaczyna robić się śmierdząca !!!
egon10 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 kielu a ty narzekales,kolega sie znalazl!!!!!
egon10 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 poprostu badz!!!niewazne co piszesz,dla tego watku jestes wazniejszy niz nasz motor.
kiell Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Dajmy spokoj temat zamknięty zapraszam na gg 4200000
tm/39 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 Myślę że wystarczy , starałem się bardzo jednak widzę że spustoszenie jest poczynione ogromne !!!
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2007 Napisano 9 Lipiec 2007 mimio wszystko gratuluje fajnych fotek :):)-pozdro
egon10 Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 dzieki huk 100,jak to kopalem to myslalem ze bedzie cos lepszego,ale tak jak napisales zdjecia sa fajne.Ajedno nawet na czasie.
ja20 Napisano 14 Lipiec 2007 Napisano 14 Lipiec 2007 kolego herrmateuss a w jakim mieście mieszkasz nad rzeką Świder?bo ja mieszkam w Otwocku.prawie nad Świdrem.
VASILI Napisano 21 Lipiec 2007 Napisano 21 Lipiec 2007 No nie wyrobie!!Ktoś mi zapierd...aczył :) motor!! Kto wam dał takie pozwolenie ja się pytam!? Heh. A tak całkiem serio to super fancik! Pogratulować. Co do ,,mojego'' bmw to byłem ostatnio tam z wykrywką. Przeszłem się w tamtym miejscu kilka razy ale ,,cisza'' Chciałem troszkę odgrzebać ale właściciel się niestety nie zgodził. Mam za słaby sprzęt niestety ,żeby na 100% ustalić czy jest tam coś...pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.