Robin Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 OD jakiego pojazdu jest ten kawałek gosienicy ?? Zdkjęcia drugiej strony
krystian-szabla Napisano 16 Lipiec 2007 Napisano 16 Lipiec 2007 Robin mam pytanie czy znalazles to nieopodal starego fortu pruskiego gdzies na dolnym slasku ?? bo ostatnio takie cos zostawilem na wierzchu :P
gepard Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 zgadza sie jest to elemtn kotła a dokładnie rusztu mechanicznego z kotła LM 2,5 rok produkcji 1977 lub 78
Robin Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Napisano 17 Lipiec 2007 Witaj nie na pomorzu środkowym najechłem na to rowerem na lesnej drodze .
Robin Napisano 16 Lipiec 2007 Autor Napisano 16 Lipiec 2007 Witam serdecznie dziękuje za informacje widze ze sa jednak ludzie co nawet na starych piecach się znaja .Bo jakos nie miałem pojęcia co to morze byc Pozdrawiam Robin.
Robin Napisano 8 Lipiec 2007 Autor Napisano 8 Lipiec 2007 OD jakiego pojazdu jest ten kawałek gosienicy ?? Zdkjęcia drugiej strony
Pytanie
Robin
OD jakiego pojazdu jest ten kawałek gosienicy ?? Zdkjęcia drugiej strony
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.