mieszko_1vp Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 pół dnia chodzenia i prawie zero efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 jak nie złom to zardzewiałe skrzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 albo na odwrót... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 baniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 no i w końcu wbiłem sie w niemiecka pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 bagnecior SS trawiony -rarytasik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 tak fajnie sie rozkręciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 i niestety dopadły mnie esesmańskie osy...było po wykopkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Szczerze? Mi się fanty bardzo podobają. :PPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 I jeszcze małe pytanko. Mieszko z czym chodzisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 chodzi Ci o aparat foto ??? bo piszczała jest przecież na zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 9 Lipiec 2007 Share Napisano 9 Lipiec 2007 Fajne drobiazgi.A zero efektów to jest dopiero wtedy gdy po pól dnia łażenia trafisz dwie łuski od pepeszy :(.pozdro i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 11 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2007 PANOWIE WKLEJAJCIE SWOJE ZDOBYCZE Z KOSTRZYNA -ZA TYDZIEŃ DRUGIE PODEJŚCIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 Witam mieszko_1vp.Ladne fanty jestes z Kostrzyna czy z okolic?Mam ochote wybrac sie w tamte okolice może bysmy sie umówili?pozdrawiam kapral82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 12 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2007 Pisać na GG - 2927573 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu77 Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Niezłe fanty. Moje gratulacje. My z ekipą od ponad roku co tydzień jesteśmy w Kostrzynie. Fanty wychodzą ale hełmu jeszcze nie znalazłem. Jak mi naprawią net w domu to się skontaktuje na gg może jakiż wspólny wypad.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Chodzi mi o piszczałe ;]Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu77 Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 wykrywka to minleb gtpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 14 Lipiec 2007 Share Napisano 14 Lipiec 2007 Dzięki bardzo za odpowiedźPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 Drugie podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 ogólnie kicha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2007 cały plecak łusek i takie coś...-może jakby cały dzień tam kopał to by były lepsze efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 mieszko_1vp juz nie masz za bardzo narzekac, jak ja tam bylem, ostatnio, to wychodzily same luski i jakies mosiezne czesci i skrzyneczka po ammo rozpruta jak konserwa, wiec cos tam jednak wyciagaszpozdrawiam pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 mieszko możesz dać fotke tych trawień na bagnecie ss ?-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 9 Sierpień 2007 Share Napisano 9 Sierpień 2007 huk 100 watpie zeby to sztylet ss, chociaz zycze :) Ale z napisów to raczej nie da sie nic odczytacmieszko_1vp moze jakis wspolny wypad polaczonymi silami ??? pozdrawiam pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.