pepsijames Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Napisano 7 Lipiec 2007 Jako , że jestem z okolicy, chętnie poznam ziomków eksploratorów. Chciałbym również poznać wasze subiektywne opinie na temat niniejszego terenu poszukiwań. Jako adept chętnie wybiorę się z kimś na poszukiwania w okolicy. Niestety na razie mogę zaoferować jedynie pomoc jako tragarz lub młodszy łopatowy. Ale jako , że wykrywacze ma drzewach nie rosną, od czegoś trzeba zacząć.pozdrawiampj
obert8 Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 zwariowales czasy niewolnictwa dawno sie skonczyly A jak bedzie wygladal podzial fantow dla lopatkowego czy wlasciciela wykrywacza pzdr obert8 grupa lodz
kokesh Napisano 7 Lipiec 2007 Napisano 7 Lipiec 2007 To żeś chłopaka zachęcił , nie ma co . Pozdro...
to17071990 Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 Kolego pepsijames jesli nikt nie odpisuje to poszukaj w Pozdnajmy się" i jesli nikt nie odpisuje to napisz na priv
obert8 Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 kokeesh a jak mam mu powiedziec w skierniewicach kopie pare osob wystarczy ze wejdzie na strone Lodzkie forum eksploracyjne Grupa Lodz i pozna tam pare osob a jak sie to dalej potoczy zobaczymy pzdr
kokesh Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 Obert8 no tak właśnie napisz,a koleś będzie widział w tobie kumpla a nie cwaniaka z giełdy na,, kole ''. Pozdro...
piterskrzek Napisano 8 Lipiec 2007 Napisano 8 Lipiec 2007 witam mieszkam niedaleko ,a ty skąd jesteś/?
pepsijames Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Napisano 9 Lipiec 2007 Dzięki na namiar na to forum, dosyć interesujące. Jestem ze Skierniewic, od zawsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.