pepsijames Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 Jako , że jestem z okolicy, chętnie poznam ziomków eksploratorów. Chciałbym również poznać wasze subiektywne opinie na temat niniejszego terenu poszukiwań. Jako adept chętnie wybiorę się z kimś na poszukiwania w okolicy. Niestety na razie mogę zaoferować jedynie pomoc jako tragarz lub młodszy łopatowy. Ale jako , że wykrywacze ma drzewach nie rosną, od czegoś trzeba zacząć.pozdrawiampj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 zwariowales czasy niewolnictwa dawno sie skonczyly A jak bedzie wygladal podzial fantow dla lopatkowego czy wlasciciela wykrywacza pzdr obert8 grupa lodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 To żeś chłopaka zachęcił , nie ma co . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Kolego pepsijames jesli nikt nie odpisuje to poszukaj w Pozdnajmy się" i jesli nikt nie odpisuje to napisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 kokeesh a jak mam mu powiedziec w skierniewicach kopie pare osob wystarczy ze wejdzie na strone Lodzkie forum eksploracyjne Grupa Lodz i pozna tam pare osob a jak sie to dalej potoczy zobaczymy pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Obert8 no tak właśnie napisz,a koleś będzie widział w tobie kumpla a nie cwaniaka z giełdy na,, kole ''. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 witam mieszkam niedaleko ,a ty skąd jesteś/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepsijames Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Dzięki na namiar na to forum, dosyć interesujące. Jestem ze Skierniewic, od zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.