darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 czesc!Tu będę wrzucał rzeczy, ktore znalazlem. Nie jeżdżę na pobojowiska wojenne, wiec nie będę raczej zachwycał klamrami, choć raz mi się trafiła ;)Za chwilę wychodzę w teren i pewnie cos tu zamieszczę ;)) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 Dzisiaj: chmury i wiatr - kierunek las!Miejsce: ścieżyna przez las, za Prusaka i Niemca ścieżyna była zadbana, na calej dlugosci trawniczek, przechadzali sie tam panowie w cylindrach i panie, ktore bynajmniej nie szly do lasu tylko na przechadzke ;)W połowie ścieżyny była budka z lemoniadą i kwasem, po budce zostala dziura... Kopalem tak kiedys, wyszla odznaka nsdap, rombik HJ, pierdzionki, fieniążki (w tym 50pf. Weimar)200m od budki byly 3 betonowe ławeczki (nie ma po nich sladu) - tam wlasnie postanowilem kopac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 najpierw końcówka do laski (lub nakładka na .... - tu zdania są podzielone)łuski, dupki, muszkiet, czubki i inne popierdółki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 idac taka sex-ścieżyna w lesie, nalezy myslec jak zwierzyna", ktora ja wydeptała.Maly skok w bok w krzaczory i juz spinka od mankietu i pierdzionek. Drugi skok w bok i dwie broszki... oj działo sie za Prusaka :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 ale i Nasze dziewczęta pruderią nie grzeszą, kilka skoków w krzaczory i proszę - od wczesnego PRL po dzisiaj - i wszedzie złotka od nakladek juz nie bynajmniej mosiężnych ;)))Ale, ale, uważne oko wyśledzi na zdjęciu kopiejki braci zza wschodniej granicy. Aparat działał nawet w lesie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 zeby nie bylo nudno, maly wypad w krzaki i juz 5 x 10fieniążków. Oooooj, ktoś tam posuwał się za daleko ;)))Wierzcie lub nie, Wiemar tez wyszedl w jednym dolku i czytelnik już wie gdzie ten dolek sie znajdował ;DDWszystkie stany, ze się tak wyrazę: klaserowe - oj po tych wybrykach ziemia zakwaszona sromotnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 na koniec spragniony wrocilem do budki z lemoniadą a tam dostałem to COś (co to jest?)(1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 (2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 nie ma bic, dlugosc 5cm(3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 to już koniec na dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Czy ten pierścionek jest alu.Mam bardzo podobny kształt prawie takisam znalazłem razem z pruskimi guzikami, ale jest w dużo gorszym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 7 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2007 oops, wyczyscilem pierdzionek z ciekawosci i jest jak najbardziej ze srebra, ale nie ma wybitej próby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 Napisz do mnie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 Wyslalem info do Ciebie, ale cos nie dostalem odpowiedzi. O chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 9 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2007 o chodzi = o co chodzi? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 10 Lipiec 2007 Share Napisano 10 Lipiec 2007 Witam , ale ja nic nie dostałem. Spróbuj na ten adres : zubiked@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 10 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2007 na ten adres wysylalem. wyslalem jeszcze raz ;) (temat: z odkrywcy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg428 Napisano 12 Lipiec 2007 Share Napisano 12 Lipiec 2007 witam. a co to są za sreberka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.