huk 100 Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 po czyszczeniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 jak znajdę chwilkę czasu dla bagnetów -to zobaczymy co z nich wyszło ale myślę że nie będzie tak źle jak to widać :):) –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 i po czyszczeniu -W ziołem sie powoli za czyszczenie gratów z wcześniejszych wyjazdów i z tych ostatnich –na razie tyle -bo czasu mało –pozdro http://www.odkrywca.pl/biesy-czerwiec,636849.html#636849 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 nawet bicia wyszły w miarę na kociołku :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 13 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2008 mile zostałem zaskoczony lepszym staniem pochwy Mannlichera niż pochwy Mausera mimo że zostały znalezione w tej samej okolicy - a Mannlicher leżał 30 lat dłużej hehe - natomiast w bagnecie Mannlichera została uruchomiona blokada -nawet działa -a w bagnecie .od Mośka udało mi sie ruszyć pierścień ale niestety śrub zaciskowych już nie -jak wyczyszczę resztę to wrzucę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Jak tylko widzę że huk dał nowy post, to od razu patrzę co znowu fajnego ma. huk wymiatasz,pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 eeetam -jest coraz gorzej -:):):)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Jak byś mieszkał w moich okolicach to wtedy mógł byś mówic że jest gorzej, u mnie nic niema, chyba że pojadę na Gdańsk.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Huku mam pytanie, czy w jakiś sposób archiwizujesz rozmowy z ludźmi?Ja właśnie pod Duklą nauczyłem się z ludźmi rozmawiać i zastanawiałem się czy w jakiś sposób by tego nie zapisywać.Chociażby na odtwarzacz mp3, tylko nie wiem, czy ci ludzie nie mieli by nic przeciwko, a mówią bardzo ciekawe rzeczy które chciałbym mieć gdzieś zapisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.