huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Daje na razie swoje fanciory bo koledzy jeszcze zostali pomimo ulewnej pogody -a podobno jeszcze coś na wyciągali !! - to klamerka pionierów pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 troche ją dziabnełem z boku -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 zwykła carska ale sygnowana-troche bidulka uszkodzona -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 rewers-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Austro-węgry -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 rewers-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 stelaż od plecaka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 stare Węgry -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 druga strona -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Austro-węgry –jeszcze raz-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 carska -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 jeszcze Austo -węgry-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 6 Lipiec 2007 Share Napisano 6 Lipiec 2007 OOO witaj Huk :] Bardzo ładne klamerki. Jestem bardzo ciekawy co inni przywiozą :PPoZdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 carsak z resztkami czarnej farby-dałem ją na identyfikacje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 była jeszcze jedna Austro -Węgierska ale nie mam fotki z odnalezienia - widnieje ona już na fotce -tej po wyczyszczeniu- natomiast klamerka na dole w rogu specjalnie nie czyszczona -mam do nie inne zamiary chodzi o ulepszenie metody czyszczenia -i klamerka carska pokryta czarną farbą też zostanie nie czyszczona w oryginale- natomiast ta klamerka carska która była w najgorszym stanie rozpadła mi się podczas konserwacji nie za uwarzyłem że była pęknięta szkoda bo sygnowana -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Odkryłem jeszcze w jaki sposób miejscowi zmieniają koło bez podnośnika heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 jeszcze zastępczy wystawał z błota na drodze -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 a lało i lało eheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 i jeszcze sie trafił kociołek druga woja-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 nawet podpisany - musze go po prostować pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 A na koniec jeszcze róg znalazłem ale jakiś taki dziadowski zniszczony –i tak się zacząłem zastanawiać czy już do chałupy nie trzeba wracać bo stara sama –i może to być jakiś znak heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2007 Uben ,Fiodor, Sajmon ,Mieszko -jak dojedziecie to dajcie swoje fotki -pozdro do zobaczyska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Połowy całkiem, całkiem. Fakt pogoda była ostatnio nieciekawa, nam też tyłki zmokły porządnie.....pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Po co ich tam tyle do podnoszenia tego auta jak ten misiu w zielonych gadkach wygląda na takiego co sam by rzucił tym samochodem. ;) Fanty jak zwykle do pozazdroszczenia. Pozdrawiam Bogusław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 nooo bardzo ladne stare wegry :)gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.