Louis Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Witam,zacznijmy od tego, że wykopałem mocno skorodowaną szablę. Początkowo szukałem jakiejś bezinwazyjnej metody, żeby móc ją rozruszać i wyjąć z pochwy. Pomyślałem,że na kilka tygodni pozostawię ją w nafcie. Niestety, cena nafty jest dość wysoka i zastanawiam się czym ją zastąpić. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Pozdrawiam, Louis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Czymkolwiek ropopochodnym. Olejem napędowym, starym olejem silnikowym jakimś rozpuszczalnikiem czy dowolną mieszaniną owych. Co kilka dni ostukuj kawałkiem drewna.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 5 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2007 Bardzo dziękuję kolego Cyrograf15. Pozdrawiam, Louis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.